Folketingskandidat David Gulløv er draget til København med familien for at være en del af den store valgfest, som partiet afholder i de ikoniske, historiske og prominente rammer – Christian den IVs handelsbygning, som er placeret smukt skråt overfor Christiansborg. 

Efter velkomst og takketale fra Søren Vandsø, spiller Copenhagen Showband op. 450 er tilmeldt arrangementet på Børsen, så der er garanti for en fest, hvor første jubelscene indtraf, da første exitpoll sendte partiet flere procentpoint frem. 

“Det var helt vildt. I en varm sal var der mega mange jubelråb, da tallene blev offentliggjort klokken 20.00. Lige nu står rigtig mange foran Børsen og køler lidt af” siger David Gulløv og fortsætter: 

“Det er en stor oplevelse at stå her med de andre parti-venner. Jeg har masser af sommerfugle i maven, og med et stigende mandattal er der jo faktisk en mulighed for, at jeg kommer ind, jeg håber og krydser alt, hvad jeg kan.”

Og for at give jer den seneste update, så står Det Konservative Folkeparti til en fremgang på fem mandater, men det rækker ikke til en blå valgsejr, da rød blok står til 91 mandater. 

Følg med her hele aftenen, hvor vi bringer nyheder løbende. 

http://bit.ly/sofielindelecture