En af sommerens helt store folkefester er Rock Under Broen, tidligere da vi skrev om annonceringen af årets program, roste vi bookningerne. Men vi havde ikke set det komme, at der allerede nu kan meldes totalt udsolgt af alle typer af billetter fra stående på græsset til VIP.

Fredericia AVISEN fanger Peter Zederkof på telefonen, som er musikansvarlig på Rock Under Broen, han er selvfølgelig glad over den enorme tillid, som de glade musikgæster har vist den populære et-dagsfestival.

Det er første gang i festivallens historie, at man allerede kan melde udsolgt i starten af februar.

Rock Under Broen 2018. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Jeg havde ikke forventet, at der ville blive udsolgt nu og at det ville ske så tidligt, det må jeg erkende og det ville være unfair at sige andet”, siger Peter

For bare tre år siden kunne man købe billetter ved indgangen, det har ændret sig nu. Forrige år blev der udsolgt på dagen og sidste år et par dage før.

“Vi gik helt klart efter at få udsolgt, det har vi gjort, fordi vi selv synes det er et godt program. Personligt havde jeg tænkt på, inden folk kendte navnene, at vi snakkede 1. juni og i bedste tilfælde 1. maj, men jeg havde ikke turde håbe på nu. Det er fantastisk, det må vi erkende”, siger Peter.

Rock Under Broen 2018. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Hvad synes du i her gjort anderledes i år siden at folk har revet biletterne væk?

“Det er en samhørighed af de tidligere programmer. I de sidste par år har folk godt kunne se, at der er noget at komme efter igen. Nu er det de rigtige navne, som vi sammensætter, og uden at kritisere nogle, så er det ikke større udenlandske bands, som skal trække menneskerne til, men en fornuftig linje af danske musikere. Det er det, som folk gerne vil have og det de kan lide.”, siger Peter.

Rock Under Broen 2018. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Tænker du også, at det spiller ind, at det forløb så godt sidste år?

“Helt sikkert. Folk får noget for pengene, det har de altid fået. Når noget lykkedes kan folk se det. Vi gør meget ud af de kommentarer og spørgsmålstegn, der stilles efter. Alt det, der nu er i forbindelse med en festival med bar- og toiletfaciliteter og alt sådan noget, det kigger vi på hvert år, så det bliver bedre og bedre. Specielt fra sidste år til i år bliver markant anderledes til den positive side.”, siger Peter.

Rock Under Broen 2018: Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Når vi nu skal snakke næste år, vil du opfordrer folk til at købe deres billet i god tid?

“Det er selvfølgelig en god stime at komme ind i. Vi kommer ikke til at ligge på den lade side. Programmet bliver af samme kaliber i fremtiden. Vi har en forventning om vil kan se en samhørig linje, og det gælder om at sikre sig billet, da der er flere og flere, der vil til Rock Under Broen, så vil jeg vil opfordre folk til at komme tidligt ud af busken”, afslutter en tilfreds Peter Zederkof til Fredericia AVISEN.