Rock i Byparken er populær, så populær, at Vejle Musikteater i år har haft mere end travlt med at sælge billetter til sommerkoncerterne i august måned. På få måneder var mere end 75 % af alle billetter revet væk, og i løbet af sommeren er alle partoutbiletter til sommertraditionen Rock i Byparken i august væk. Der er kun få endagsbilletter tilbage til den 12., 19. og 26. august.

Tidens trend: Bynære kvalitets musikoplevelser

Vejle Musikteater har ramt noget i tidens trend, hvor der efterspørges bynære kvalitets musikoplevelser, hvor der er kort afstand til restauranter, caféer, barer og butikker mv. Publikum vil derudover have komfort, forstået på den måde, at der skal være rimelig afstand til koncertområdet fra hjemmet og ikke mindst foretrækker man at komme hjem at sove i sin egen seng efter koncerten.

Og så gør det heller ikke noget at prisen er overkommelig. En partoutbillett koster kun 395 kr., eller det der svarer til kun godt 65 kr. pr. koncert, for de 6 koncerter de tre fredage i august. Det er meget billigt for koncerter med navne som Kim Larsen, Johnny Madsen, Krebs&Falch, Lis Sørensen, Scarlet Pleasure og Christopher.

Toni Lee Larsen, Direktør Vejle Musikteater, udtaler:

”Vi er ekstremt glade for at publikum har taget Rock i Byparken til sig. Det er vel en kombination af den rette pris, kvalitets musikoplevelser og en god bynær beliggenhed i hyggelige parkomgivelser. Det tegner til at være blevet en tradition for mange, hvor man mødes og hygger sig med venner og familie, hører vi på de mange hyggelige snakke vi får med publikum. Tak for det!”