Fredericia Jazzklub sagde farvel til 2017 med et brag af en frokostjazz lørdag den 30. december.

Klubben siger goddag til 2018 med en omgang frokostjazz lørdag den 13. januar 2018 fra kl. 12 i Tøjhuset med River Jazz & Blues Band.

Riverband har spillet på de danske jazzscener i 45 år, og engagement er stadig i højsædet hos dette originale og alsidige jazzband.

Bandet har på sine turneer i ind- og udland nydt stor succes med deres særlige spillestil – en skøn blanding af tradition og musikalske overraskelser. Riverbands repertoire består af velkendte temaer fra genrer som traditionel jazz, blues, swing, boogie og latin.

Samt ikke at forglemme egne numre. Flere af disse er komponeret og arrangeret af bandtes leder, Torben F. Lassen, og bandets saxofonist, Filt Kristensen. Og flere af disse numre er blevet populære klassikere på spillesteder i hele landet.

River Jazz & Blues Band kaster sig ud i elskede klassikere, velkendte sange, elegante arrangementer og inciterende danserytmer. De 6 musikeres tætte og dynamiske sammenspil samt evnen til at komme publikum i møde er bandets varemærke.

Besætningen består af Torben F. Lassen på trompet og sang, Filt Kristensen på saxofon, klarinet og tværfløjte, Allan Bjerregaard på trækbasun og sang, Karen Sørensen på klaver, Jørgen Nielsen på bas samt Nikolai Banke på trommer.

Og som altid vil klubben sørge for at der kan købes dejlige håndmadder og velskænket fadøl.