FC Fredericia tager søndag hul på NordicBet Ligaen, og forud for sæsonstarten mener Nicolaj Ritter, at der er tre hold, som er større både økonomisk og sportsligt. Et af holdene er søndagens modstander, Vendsyssel.

Endelig går det løs. Efter ikke at have spillet en kamp med point på spil siden d. 25. maj sker det igen søndag klokken 14:00, hvor Vendsyssel er modstandere på Monjasa Park.

“Det bliver dejligt. Det er med det for øje, at vi har trænet og spillet testkampe i opstarten, så det bliver godt at der igen er noget på spil,” siger Nicolaj Ritter til Fredericia AVISEN.

Ritter kom til FC Fredericia i sommerpausen sidste år. Derfor var han ikke med i den første del af opstarten imodsætning til i år.

“Det har været godt at være med hele vejen igennem. Nu er jeg også helt fit for fight og uden skader, så det har været godt for mig,” forklarer venstrebacken.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

I Vendsyssel venter der en Superliga-nedrykker for FC Fredericia, men det lægger Nicolaj Ritter ikke så meget i.

“De har ikke ret mange af de samme spillere tilbage fra sidste år, så vi må se hvad de kommer med,” fortæller Nicolaj Ritter, der forventer at Vendsyssel vil være at finde i toppen, men to hold er formentlig bedre end dem:

“Jeg tror, at det bliver Vejle eller Viborg helt i top, og så må vi se, hvor Vendsyssel havner.”

På papiret er der mange hold på samme niveau i NordicBet Ligaen, og det gør det svært at spå om, hvor FC Fredericia havner i tabellen, hvor tre hold skiller sig ud.

“Vi skal ende så højt som muligt. Vejle, Viborg og Vendsyssel er større end os, så jeg håber, at vi ender som 4-5 stykker,” siger Nicolaj Ritter, der glæder sig til at komme i gang med sæsonen hjemme på Monjasa Park, som i foråret var et fort for fredericianerne:

“Det bliver fedt. Forhåbentligt kommer der mange mennesker og god stemning, så jeg glæder mig,” slutter Nicolaj Ritter.

https://www.facebook.com/Garage-Burgerbar-601075593674149/