På Alfix´s messestand på BYGGERI ’16 i Fredericia den 1.-4. marts deltager den altid optimistiske murer Lindy Aldahl – kendt fra DRs successerie ”Rigtige Mænd” – sammen med et hold af virksomhedens egne salgs- og tekniske konsulenter.

”Først og fremmest er Lindy murer, og med TV-serien fra 2015 er han blevet et kendt ansigt for rigtig mange mennesker. Dernæst er Lindy loyal Alfix-bruger, og så udviser han, som de fleste nok har bemærket, en særdeles smittende begejstring og en vilje til at vinde. De egenskaber vil vi gerne dele med andre håndværkere,” siger Anders Bertelsen Toft, direktør i Alfix.

Den nordjyske murer er med på messestanden for at demonstrere Alfix’s tema for årets messe – ”Rigtige murere bruger Alfix!”. Om samarbejdet siger Lindy:

”Da Alfix spurgte, om jeg havde lyst til at tage med på messe, sagde jeg klart ja med det samme. Jeg har altid brugt Alfix – det er simpelthen de bedste danske murerprodukter til fliser og facader. Det bliver sjovt og spændende at være med på holdet og møde de mange besøgende murere på messen”.

Lindy vil være til stede på Alfix-standen alle fire messedage, og ud over produktsnak om Alfix, så vil den medievante nordjyske murer være vært for en konkurrence, hvor vinderen kan hjemtage en Alfix signatur cykel efter messen.

Bæredygtig fliseklæber indstillet til prestigefyldt Miljøpris

På BYGGERI ’16 uddeles Danske Byggecentres tre Klimapriser, og i år har nomineringskomitéen indstillet Alfix’s nye bæredygtige fliseklæber, Alfix QuickFix premium, til Byggeriets Miljøpris.

Den prisnominerede fliseklæber indeholder bl.a. genavendt materiale i form af genvundet glas fra gamle knuste glasflasker, som bliver til let-fyldstof i fliseklæberen, der også indeholder dansk sand og portlandcement. Brugen af lokale råvarer sikrer minimal transport og dermed en begrænsning af CO2-emission i den logistiske proces fra leverandør til producent. Endelig leveres fliseklæberen i bæredygtige sække, der er FSC-mærket. Et bevis på, at papiret kommer fra bæredygtigt skovbrug.

”I 2012 modtog vi Byggeriets Miljøpris for vores miljø- og arbejdsmiljøstrategi, hvilket var en stor ære. At vi nu igen bliver nomineret til Miljøprisen – denne gang med en bæredygtig produktnyhed – er en flot anerkendelse af vores mangeårige grønne arbejde. Det vil naturligvis være en fornøjelse, hvis vi kan tage Miljøprisen 2016 med hjem til Kolding, men vi er oppe imod et stærkt felt af bæredygtige produkter og løsninger. Uanset udfaldet, så er det glædeligt, at mange producenter er på vej i en mere ansvarlig retning,” siger Anders Bertelsen Toft.

Ud over prisuddeling og deltagelse af mureren Lindy Aldahl, vil der traditionen tro være en arbejdende murer på Alfix’s stand, som aktivt viser virksomhedens nye produkter i brug. ”Live” murerarbejde tilfører messeoplevelsen en ekstra dimension, og når dette mixes med produktnyheder og bæredygtig kaffe, er der ifølge direktør Anders Bertelsen Toft virkelig noget at komme efter på Alfix-standen ved BYGGERI ’16.