Den kommende tid byder på rigtigt efterårsvejr, når skyer, regn og blæst står i kø for at passere Danmark. Der kommer både meget regn og kraftig blæst med vindstød af stormstyrke. Men der vil også være perioder som kan lokke til udendørs aktiviteter.

Et Lavtrykket over Jylland sklal bruge dagen til at bevæge sig mod nord.  Her til morgen ligger regne i en spiral rundet om lavtrykket. Alle kan dog se frem til regn, mange steder kommer der mellem 10 til 25 mm. Mest regn kommer der i Vestjylland Det bliver krydret med blæst, især over den vest- og nordlige del af landet. Her kommer der stedvis op til hård kuling med kraftige vindstød, som især ved kysterne kan være af stormstyrke.

Fredag byder på endnu et vådt og blæsende frontsystem. Endnu engang er det især Jylland og Fyn der står for skud. Her kan der komme op til 20 mm regn og stedvis hård kuling med kraftige vindstød.

Lørdag ser ud til at blive en hviledag, hvor en skovtur eller anden udendørs aktivitet kan arrangeres. Sol og svage vinde vil præge dagen, men allerede søndag skal vi gennem endnu et uvejr, med en del regn – men dog knap så blæsende som tidligere på ugen.