27-årige Torben Petersen og Ribe-Esbjerg HH har netop indgået en 2-årig aftale gældende fra 1. juli 2021. Torben er vokset op i Tønder. Han har uddannet sig til cand. merc samtidig med, at han gennem 6 sæsoner har været en markant profil i Aarhus Håndbold. Det blev til 103 rene mål i sæsonen 2019/20 med én af ligaens højeste scorings-procenter blandt bagspillerne.

I denne sæson skulle Torben Petersen oprindeligt til Kolding. Men på grund af klubbens økonomi kunne han i stedet for indgå aftale med Istres i den franske håndboldliga, hvor han spiller i denne sæson.

Cheftræner Kristian Kristensen vurderer, at Torben Petersen passer godt ind i spilkonceptet i REHH og kommer til at spille en stor rolle.

“Torben har en professionel tilgang til håndbold på og uden for banen. Han er tovejsspiller, taktisk begavet og laver mål og assists på højt niveau. Og så kan han spille både venstre back og playmaker”.

Torben Petersen ser frem til at tage ansvar som én af de bærende spillere i næste sæson.

“Ribe-Esbjerg har en spændende trup af unge og rutinerede. Jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling i et rigtigt godt set up I REHH”.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer