Counter-Strike holdet Heroic, herunder spillernes kontrakter, licenser og alle rettigheder, er i dag blevet overført fra RFRSH Entertainment til Seranades Global Inc.

Seranades overtager alt ejerskab og ansvar for holdet fra dags dato. RFRSH Entertainment har i et stykke tid arbejdet på at finde den optimale løsning for alle interessenter og vil gerne takke spillere, trænere, sponsorer, partnere og fans for at være en vigtig del af holdets udvikling og for at være medvirkende til, at flere potentielle investorer viste en reel interesse i at overtage holdet.

Gennem hele processen har Seranades Global Inc. vist en forståelse og dedikation til at fortsætte og bygge videre på teamets værdier, herunder at opbygge et professionelt setup med en sportsdirektør og relevant organisation.

Ny direktør for Heroic, Erik Askered siger:

– Vi ser stor mulighed i at erhverve Heroic. Holdet har et enormt potentiale, som vi ser frem til at udvikle endnu mere, så vi kan nå målet om at blive verdens bedste Counter-Strike hold, siger Askered.

I betragtning af de økonomiske og andre forhold er RFRSH Entertainment er tilfreds med at indgå denne aftale.

Overdragelsen af teamet er i tråd med den overordnede strategi for RFRSH Entertainment, og det er aftalt mellem parterne ikke at kommentere yderligere på aftalens detaljer.

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce