FC Fredericia tager i dag mod Silkeborg i Sydbank Pokalen, og der er ingen tvivl, når man spørger til vigtigheden af kampen. Direktør Stig Pedersen håber på en revanche fra semifinalen for halvandet års tid siden.

D. 25. april 2018. Det er en dato, som man sent glemmer i FC Fredericia. Det er den største kamp, der nogensinde er spillet på Monjasa Park. Kampen var pokalsemifinalen mod Silkeborg, og blev tabt med 0-1 på et selvmål af Oliver Fredsted.

Når snakken går på dagens kamp er det også en kamp, der dukker op på nethinden hos FC Fredericias direktør, Stig Pedersen.

“Vi glæder os til kampen, og man kan ikke lade være med at tænke på semifinalen mod dem. Begge hold har ændret en del på pladserne siden, men det bliver spændende og vi glæder os,” siger han til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Den her kamp minder lidt om semifinalen, men vi fokuserer på den situation der er i dag, og hvad de kommer med. Der er ingen tvivl om, at vi gerne vil have revanche, og vi kunne passende vinde over dem for første gang nogensinde på hjemmebane i det her opgør.”

Pilen peger i retning af, at Silkeborg på dagen er et hold som FC Fredericia kan besejre, hvis holdet rammer dagen. Tidligere har det fredericianske mandskab ekspederet Superliga-hold som OB, AGF og AaB ud, og Stig Pedersen vil gerne tro på en gentagelse.

“Superliga-holdet er favorit, men vi har en god chance og har tidligere slået Superliga-hold ud. I øjeblikket fokuserer vi meget på NordicBet Ligaen, men vi har altid taget pokalturneringen seriøst, og vi tager bestemt også Silkeborg-kampen seriøst,” siger Stig Pedersen.

Hvor vigtig er sådan en pokalkamp mod et Superliga-hold for jer?

“Det fylder noget. Sålænge vi er i NordicBet Ligaen har vi på den måde mulighed for at præsentere Superligaen for den fredericianske befolkning. Vi har mødt mange Superliga-hold gennem tiden, og jeg kan mærke, at det betyder noget for folk i byen, så det er vigtigt for os at få de her kampe,” forklarer direktøren.

Silkeborg er isoleret på 14. pladsen i Superligaen med tre point efter 12 kampe, og med FC Fredericias nuværende form i betragtning kan der være gode muligheder i opgøret for fredericianerne.

“Silkeborg har selvfølgelig fokus på Superligaen med deres start, og vi har også fokus på NordicBet Ligaen. Jeg føler mig overbevist om, at kampen betyder meget for Silkeborg, da en sejr kan gøre, at de kan vende tingene i Superligaen, men vi vil give dem kamp til stregen,” slutter Stig Pedersen.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Silkeborg klokken 18:30.

https://www.sydbank.dk/privat/kontakt/afdelinger/afdeling?id=28020