Er man bange for, at Hyundai Fanzone, der viser VM 2022 på storskærm, er i fare for at blive aflyst, kan man ånde lettet op. Rettighederne er fortsat på plads.

Flere storskærmsarrangementer landet over er blevet lukket ned på grund af manglende rettigheder til at vise VM 2022 for et større publikum.

Den udfordring står Hyundai Fanzone dog ikke over for, da rettighederne kommer direkte fra FIFA gennem Hyundai, der er mangeårig FIFA-sponsor. Derfor er der ingen fare for, at storskærmsarrangementerne bliver aflyst på det grundlag, og vi kan berolige fansene med,
at det stadig er muligt at opleve fællesskabet om fodbolden i flere jyske arenaer. Og netop fællesskabet er vigtigt for medarrangør Kristian Gislason, der er direktør for eventbureauet Futurelive:

– Fællesskab og sammenhold er nærmest synonymt med fodbold, og derfor er det vigtigt for os og Hyundai, at vi kan hylde sporten og landsholdet ved at vise kampene på storskærm, siger han.

Hyundai Fanzone glæder sig til at vise VM 2022 på storskærm, så vi sammen kan sende vores støtte og kærlighed ned til det danske landshold, når de jagter guldet.

Hyundai Fanzone viser alle Danmarks VM-kampe i følgende arenaer:
Arena Aabenraa
Messe C i Fredericia
Sydbank Arena Kolding
DGI Huset Vejle
Gigantium i Aalborg

Det koster ikke noget at deltage i fodboldfesten, men der skal hentes en gratis billet. Billetter og mere information på www.vm2022.nu