COZY, Café Mums, Kurt’s Kaffebar, Urbania Street Food og Mair’s har reageret som følge af COVID-19 og lavet ekstraordinære tiltag.

Opdateren klokken 12:58: Mair’s taget forholdsregler og oplyser dette i et Facebook-opslag:

Opdatering klokken 11:45: Urbania Street Food oplyser følgende til Fredericia AVISEN:

Urbania Street Food har valgt at holde lukket fra i dag og frem til d. 31. marts. Dog tilbyder de takeaway eller direkte udbringning fra 17:00 – 21:00.

Urbania Street Food oplyser, at Tacos, Kin_D Thai, Hungry Dane og PizzaMamma tilbyder take away eller udbringning fra kl. 17:00 – 21:00.

Man kan bestille på Urbania via deres app eller hjemmeside.

Kurt’s Kaffebar i Jyllandsgade har besluttet, at man kun vil tilbyde to-go. Det oplyser de på Facebook.

Café Mums tilbyder normalt ikke takeaway, men det har de valgt at gøre som et nyt tiltag i den kommende periode, hvor de har valgt at holde lukke for spisende gæster.

Hos COZY har man valgt at holde åbent for spisende kunder, men der vil som minimum være tre borde imellem dem. Derudover tilbyder restauranten at levere mad ud af huset som noget nyt.

“Vi har samlet alt hvad der kan kravle og gå og alt der kan køre, så er vi klar. Vi kan måske ikke levere en halv time efter bestillingen, men i tilfælde af travlhed vil vi prioritere de hårdest ramte første,” siger medindehaver af COZY, Søren Møller, til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Vi har masser af håndsprit i restauranten, og vi screener personalet morgen, middag og aften med vores termometer og tager ingen chancer. Vi synes det er ansvarlighed vi udviser, og vi vil ikke lukke helt ned før, at der kommer en anden udmelding. Vi følger sagen nøje, og har valgt at hjælpe dem, der ikke har fået handlet, folk i karantæne eller smittede personer, og dem med lignende situationer.”

“Vi anbefaler, at man afhenter maden, hvis man kan, men vi bringer ud til alle,” slår Søren Møller fast.

Kender du til restaurationer, der har lavet tiltag i forbindelse med COVID-19, hører vi gerne om det på info@fredericiaavisen.dk.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer