Forside Fredericia Restaurant Ros i Fredericia er klar til åbning

Restaurant Ros i Fredericia er klar til åbning

DEL
Restaurant Ros i Jyllands 47 er klar til åbning torsdag. På billede fra venstre, Marcel Rodrigues, Køkkenchef Niklas Jensen og Steffen Snitgaard. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.
Restaurant Ros i Jyllands 47. På billede fra venstre, Marcel Rodrigues, Køkkenchef Niklas Jensen og Steffen Snitgaard. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Glassene er ved at blive pudset, i køkkenet arbejder Niklas Jensen for at være klar til en prøvemiddag i morgen og i restauranten er de sidste detaljer ved at komme på plads. 37-årige Marcel Rodrigues og 31-årig Steffen Snitgaard åbner restaurant nummer to.

I Tønder er de allerede et hit, og det hit skulle afprøves i Fredericia. Brasilianske Marcel Rodrigues boede i Fredericia fra 1992 til 1997, hvor skolegangen blev passet på Treldevejens Skole, og herfra gik turen til Tønder. I dag bor Marcel i Middelfart sammen med sin kæreste.

“Det går godt i Tønder, og vi kunne godt tænke os at udvide med en restaurant mere. Derfor faldt valget på Fredericia. Fredericia er i vækst, og med en Michelinrestaurant er der skabt grobund for en gastronomisk rejse”, siger Marcel og fortsætter:

“Vi har meget lave priser i forhold til kvalitet og service. Tre retter for 295 kr. og fem retter for 350 kr. Det tror vi vil give os mange gæster. Og gæsterne kan være alle i Fredericia. Fredericias udvikling kan i det hele taget give mange gæster. De bor måske på hotel om fredagen, skal spise på Ti Trin Ned lørdag aften og i de andre timer, kan det være os de vælger.”

Marcel og makkeren Steffen Snitgaard er begge kokke, og råvarerne og smagene er fokuspunkterne.

“Vi er en lille skandinavisk inspireret restaurant. Vi bruger danske og lokale råvarer, og så vil vi give folk en god oplevelse, hver gang de besøger os”, siger Steffen.

Ved siden af Restaurant Ros arbejder de to kokke også med catering med konceptet, “Chefmade”. “Det er den lidt mere eksklusive form for catering, hvor vi laver maden ude ved kunderne,” fortæller Marcel.

I Tønder har vi plads til 25-26 gæster og i åbningsdage, som i øvrigt bliver de samme dage i Fredericia – onsdag til lørdag, gæster gennemsnitlig 100 mennesker restauranten. Rammerne i Fredericia er lidt større, så det er målet også.

“Vi håber naturligvis at få godt fat i Fredericia, og ikke mindst, at Fredericia vil os. Vi kommer i øvrigt også til at lave smørrebrød, ikke bare den højtbelagte udgave, men smørrebrød, hvor der er kælet for finish hele vejen,” fortæller Marcel.

Restaurant Ros åbner torsdag, og til åbningsdagen har 20 gæster allerede meldt deres ankomst. Lørdag vil der være frokostsmørrebrød på programmet, og med det gode påskevejr i Fredericia er der en god chance for, at restauranten får mange gæster.

Velkommen til Fredericia.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.
DEL