Jeg havde den store fornøjelse at få lov til at besøge den gamle sølvfabrik i Norgesgade, som snart bliver til Restaurant Oven Vande. Byggeriet tager form, som jeg må sige efter selv at have beskuet byggeriet, kan jeg afsløre at sølv er ved at blive til guld i Norgesgade.

Jeg har aldrig været i sølvfabrikken før, så jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Der var høj aktivitet fra morgenstunden, jeg var der præcis kl. 07.45. Der var håndværkere overalt og de viste stolt frem, hvad de gik og arbejdede på, der bliver ikke sparet på noget og lyset kommer ind mange steder fra.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Specielt loftkonstruktionen ser fantastisk ud, der bliver ikke sparet på noget i ombygningen af den gamle sølvfabrik, som snart toner ud som restaurant. Farverne på væggene bliver lyse og der bliver muligheder for opdeling til flere selskaber ad gangen.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Jeg listede ud så håndværkerne kunne få arbejdsro, jeg er imponeret over byggeriet og glæder mig til at komme tilbage.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen