Hvad får en person til at skifte banklokalerne ud med restaurationslokaler? Det svarer Claus Hansen fra Middelfart på, da han den 3. september står i spidsen for åbningen af Restaurant Marsvinet ved Middelfart Marina.

»Det startede med at jeg gik og havde nogle tanker om at jeg gerne ville noget andet end at være sparekassedirektør. Her tænkte jeg bare at det kunne være sjovt at være restauratør. Pludselig dukkede muligheden så op, og så slog jeg til.,« siger Claus Hansen.

Det der var en tanke blev til en ny virkelighed, som han de sidste 14 dage har knoklet for at få frem til målstregen, når en ny restaurant slår dørerne op på den smukke beliggenhed ved Middelfart Marina. Middelfart Kommune har længe været engageret i at forny området, og omgivelserne passer godt til det koncept som Marsvinet vil levere.

»Man skal komme her for at få et godt måltid mad. Det skal være vores helt store dagsorden, og vi går op i det med ild og sjæl. Det skal kunne mærkes på den måde, vi tager imod gæsterne, det engagement vi har og ikke mindst vores glæde ved det vi gør. Så ude i køkkenet knokles der på at skabe det allerbedste, vi kan,« uddyber Claus.

En ny satsning (Foto: AVISEN)

Han har et godt humør og et stort smil på. Fortællerglæden over hans nye eventyr er stor, mens han viser os rundt i de lyse lokaler med udsigt over vandet. Der hænger plakater med kommende arrangementer, fadølsanlægget er klar og reoler med vine er på plads. Nu venter de ansatte og folkene bag spændt på den store åbning.

»Nogle har da nok tænkt om man fuldstændig har tabt hatten, når man siger farvel til et godt job i Sparekassen Middelfart. Jeg vil godt sige, at jeg har været enormt glad for den arbejdsplads. Jeg har fået så meget godt ud af det arbejde. Men jeg er blevet 52 år, så hvis der skal ske noget andet, så er det nu. Vi fik lov til at forpagte bygningen af Torben Østergaard, og jeg har fået enorm stor opbakning fra familie og venner. Alle er trådt til, ,«forklarer Claus.

Holdet er klar (Foto: AVISEN)

Stemningen på Restaurant Marsvinet er helt i top. Alle sejl er sat, og kursen forude inkluderer også underholdning til gæsterne. 10. september kommer Tom Donnovan, 17. september kommer Johnny Madsen Jam og 24. september er der en aften i John Mogensensens tegn. Sådan fortsætter programmet hele sæsonen, så der er lagt op til mange hyggelige timer.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer