Restaurant Oven Vande holder lukket pga. Covid-19 restriktionerne, men i denne specielle tid, har de afholdt flere konkurrencer, hvor vinderne nu er fundet.

Vinderne af Restaurant Oven Vandes store julekonkurrence er fundet. Den heldige vinder af hovedpræmien, et gavekort på 5.000 kr til thansen, blev Line Micheelsen. Både Line og hendes piger Mynthe og Silke glæder sig til at købe noget ekstra flot fyrværkeri i år – og masser af knaldperler.

Nytårsmenuen fra Restaurant Oven Vande blev vundet af Kenneth og billetterne til EventC’s hyldestkoncert for Kim Larsen blev vundet af Mette og Michael. Alle vinderne har fået direkte besked.

Hos Restaurant Oven Vande er de klar med gavekort til oplevelser, hvis du mangler de sidste julegaver. Henrik Lyager fremhæver både Smørrebrøds Festivalen, forkælelses- og oplevelsespakken, men der kan selvfølgelig også købes gavekort på det beløb, der lige passer på dit julegavebudget.

Hvis du vil slutte 2020 af med at nyde Restaurant Oven Vandes helt fantastiske nytårsmenu, kan du stadig nå at bestille den på www.ovenvande.dk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer