Forside Fredericia Restaurant Hannerup Skov svinger dig af sted til Tarzan med en lækker...

Restaurant Hannerup Skov svinger dig af sted til Tarzan med en lækker teatermenu

DEL
Et veldækkede bord ventede redaktionen denne torsdag. Restaurant Hannerup Skov, Teatermenu 2018. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Restaurant Hannerup Skov svinger sig af sted i lianer i skovomgivelserne, og i bedste Tarzan-stil tilbyder de nu en teatermenu i forbindelse med den anmelderroste musical.

Solen skinner, himlen er blå og Restaurant Hannerup Skov står teaterklar med Lillebælt i horisonten.

Jordskok, Fløde & Panchetta
Jordskokkesuppe – Syltet jordskok – Tørsaltet bacon – Grøn olie.
Hannerup Skovs Teatermenu 2018. Foto: Maj-Britt Andreassen, Fredericia AVISEN.

Det næste punkt, man mangler for den perfekte aften i Fredericia Teater, er maden inden. Her har restauratør Klaus Zoffmann-Jensen nu for første gang satset på at gå målrettet efter gæsterne, der skal i teatret.

Laks, Rødbede & Peberrod
Koldrøget laks – Peberrodsfløde – Sennepsurt – Knuste nødder Sprød rødbede.
Restaurant Hannerup Skov, Teatermenu 2018. Foto: Maj-Britt Andreassen, Fredericia AVISEN.

“Det er for at for at skabe noget andet end cafémad og et traditionel steakhouse. Vi synes, at der manglede noget i en slags mellemkategori mellem cafémaden og michelin,” siger Klaus til Fredericia AVISEN.

Klaus er meget inspireret af det franske køkken, og det er også med udgangspunkt i det, at teatermenuen er lavet.

Kalv, Kantarel & Portvin.
Dansk kalvetyksteg – Ristet kantarel – Kartoffel – Syrlige rosenkål Portvinsglace – Urter.
Restaurant Hannerup Skovs Teatermenu 2018. Foto: Maj-Britt Andreassen, Fredericia AVISEN.

“Det er den franske tilberedningsmetode, der er brugt til det med danske råvarer. Den franske madlavning er noget man virkelig kæler over, og er ikke noget traditionelt, hvor man bare smider et stykke kød på panden og så er det dét,” forklarer Klaus Zoffmann-Jensen.

Idéen til teatermenuen har været undervejs i noget tid. Den stammer helt tilbage fra den seneste store forestilling på Fredericia Teater med Prinsen af Egypten.

Creme brulee, Marengs & Kirsebær
Sprødt karamel – Amarena kirsebær – Kirsebærlikør – Kirsebærstøv – Kirsebæris. Restaurant Hannerup Skov, Teatermenu 2018.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

“Efter Prinsen af Egypten snakkede teaterchef Søren Møller og jeg sammen om jeg skulle tilbyde en teatermenu. Det her er så udfaldet af det, og vi glæder os til at vise vores hus frem til de mange teatergæster,” fortæller Klaus, der tilbyder både en to retter og fire retters menu:

“Det er for at give muligheden for at bruge lidt mindre tid her med den to retters. Det er ikke alle, der har to timer. Hvis man først skal hjem fra arbejde, kan man godt det, selvom man kommer klokken 18:00.”

Solen stod flot på Hannerup Skov i dag. Foto: Maj-Britt Andreassen, Fredericia AVISEN.
Solen stod flot på Hannerup Skov i dag.
Foto: Maj-Britt Andreassen, Fredericia AVISEN.

Hvad betyder det for dig, at Fredericia Teater disker op med en musical som Tarzan?

”Det trækker en masse folk til byen og sætter Fredericia på landkortet som noget andet end industriby. Kultur trækker folk ud af husene og det betyder, at omsætningen også øges hos os restaurationer. Hos os selv glæder vi os over, at vi får mulighed for at støtte op omkring teatret, og vi får mulighed for at vise huset til folk fra andre byer også,” lyder det fra Klaus Zoffmann-Jensen.

Teatermenuen på Restaurant Hannerup Skov, der kan bestilles fredag-søndag inden klokken 14:00, består af:

Jordskok, fløde og panchetta:
Jordskoksuppe, syltet jordskok, tørsaltet bacon og grøn olie

Laks, rødbede og peberrod:
Koldrøget laks, peberrodsfløde, sennepsurt, knuste nøder og sprød rødbede

Kalv, kantarel og portvin:
Dansk kalvetyksteg, ristet kantarel, kartoffel, syrlige rosenkål, portvinsglace og urter

Creme brulee, marengs og kirsebær:
Sprødt karamel, amarena kirsebær, kirsebærlikør og kirsebæris.

Prisen pr. kuvert er 328 kr. for en to retters menu og for tre retters menu koster det 388 kr. Derudover er det muligt at tilkøbe all. inklusiv vinbar for 98 kr. pr. person.

https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/