Den 14. september tændes lyset i den hyggelige historiske bygning Restaurant Hannerup Skov og er man til skaldyr, så tegner det til en perfekt aften.

Fredericia AVISEN besøger COZY i lystbådehavnen, hvor parret Søren og Tina Møller kommer med endnu et arrangement, der skal sætte lys på Restaurant Hannerup Skov.

Det er den 14. september kl. 18.00, at Restaurant Hannerup Skov byder velkommen til en aften i gudens Neptuns navn. Det er super kokken, Per Hallundbæk, der sammen med COZY’s kokke har sammensat en fantastisk aften. Sidste år var en kæmpe succes med 100 glade spisende gæster, derfor gentager de festlighederne.

Vildtaften på Hannerup Skov 2018. Foto: Andreas Dyhrberg Andreasen, Fredericia AVISEN.
Restaurant Hannerup Skov Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Mikkel Nurby, som er kok hos COZY, har stor erfaring, da han hovedsageligt har arbejdet i fiskerestauranter. Han glæder sig til, at fredericianerne igen skal opleve den populære skaldyrsaften.

“Vi starter aftenen med et glas rosébobler og en lille anretning med østers, salat af dansk hummer, sashimi af rødtun samt friskbagte franske baguetter, smør og olivenolie”, siger Mikkel.

Solen stod flot på Hannerup Skov i dag. Foto: Maj-Britt Andreassen, Fredericia AVISEN.
Restaurant Hannerup Skov i dagslys. Foto: Maj-Britt Andreassen, Fredericia AVISEN.

Efter velkomsten, så er der tid til at gå i buffeten, som er spækket med alverdens lækkerier fra Neptuns rige:

Frisk dampede blåmuslinger
Søkogte pilselv-rejer
Kogte jomfruhummer
Lynstegte kammuslinger med orientalsk marinade på rissalat
Graved laks med rævesauce
Hel dampet havørred med rejer
Små rejecocktails i skaller
Torskesalat med fennikel
Mousse af lyssej
Fiskefrikadeller
Friterede blæksprutter
Kogte krappe klør
Samt citron, lime, diverse mayonnaiser, vinaigrette og dressinger, smør og
ikke mindst godt landbrød.

“Vi slutter af med en hvid chokolademousse med friske sensommerbær og en kop kaffe, hvis man er til skaldyr, så kan man næsten ikke vælge en bedre aften”, siger Per Hallenbæk.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia Avisen.

Medindehaver Tina Møller fortæller, at det er en aften som personalet glæder sig til, da skaldyr i den mængde ikke er hverdagskost for kokkene eller serveringen.

“Jeg synes, det passer så fint, når vores Restaurant COZY ligger ved lystbådehavnen, Vi afholder arrangementet på førstesalen på Hannerup Skov, så man har panoramaudsigt ud over Lillebælt, det kan næsten ikke passe bedre”, siger Tina Møller.

Skaldyrsaftenen på Restaurant Hannerup Skov koster 495,- pr. person, tilmelding, send en mail til: hannerupskov@cozy-fredericia.dk

http://www.fretri.dk/