Restaurant ROS i Jyllandsgade skifter navn til Restaurant ene. og overtages af Arewaan Erlandsen.

Restauranten oplyser følgende på Facebook:

Kære allesammen

Vi kommer ikke udenom det, men som mange af jer sikkert har bemærket, er der sket en lille ændring her på siden – herved navnet. Vi har tidligere offentlig gjort, at vi har forpagtet Hostrups Hotel i Tønder og vil naturligvis gerne lægge alle kræfter i dette nye og spændende projekt. Derfor har vi valgt at sælge Ros i Fredericia.

Det glæder os at kunne fortælle, at vi overdrager vores restaurant til én som allerede kender Ros og hvad navnet indebærer, nemlig vores kok som vi fuld ud tror på er i stand til at opretholde Ros sjælen i Fredericia. Derved fortsætter det samme koncept, så I gæster kan komme og få en lige så god madoplevelse og nærværende betjening som hidtil. Alt dette vil ske under det nye navn: Restaurant ene.

Restaurant ROS og Restaurant ene. vil være i tæt dialog og genkendelige ansigter vil være at finde i de samme rammer.

Gavekort købt i restauranten, vil fortsat kunne blive indløst hos Restaurant ene. og selvfølgelig også hos Restaurant Ros i Tønder.

Vi beklager forvirringen og erkender, at vi havde ønsket at offentliggørelsen var sket anderledes, men håber dette besvarer jeres umiddelbare spørgsmål og mere information følger.

Hilsen
Marcel, Steffen og Areewan

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer