Den populære Restaurant ene, der ligger i Jyllandsgade i Fredericia, har valgt at flytte ned i Kanalbyen, hvor de slår sig ned ved Kongens Punkt.

I foråret 2020 overtog parret Areewan Erlandsen og Euan Donaldson den daværende Restaurant ROS i Jyllandsgade, men i forbindelse med overtagelsen omdøbte de restauranten, og nu sker der yderligere en udvikling med flytningen.

– Vi er ikke splinternye, da vi ligger i Jyllandsgade endnu, men vi rykker personlighed, koncept og karakter herned i de nye omgivelser, der skal være med til at forhøje vores service og gæsternes oplevelse, siger Areewan og kommer ind på, hvad det er restauranten særligt er kendt for:

– Jeg tror, at vi er kendt for vores høje service og gode mad, og gode vine til rimelige priser, det er i hvert fald det vi kan se på vores henvendelser og så hygger folk sig hos os og vi har en lidt uformel service hos os, hvor man føler sig afslappet og så kan de godt lide at joke med Euan, siger hun med et smil.

Kanalbyen fortsætter udviklingen. (Foto: AVISEN)

Det at flytte i Kanalbyen bliver et nyt skridt for Restaurant ene, som kommer til at sætte sit helt eget præg på den nye restaurant.

– Det bliver superspændende, og vi kan godt mærke, at der er forventninger til stedet med udsigten og menneskerne omkring, så vi skal tilpasse os til stedet. Vi glæder os til at starte på en frisk, selvom vi har succes i Jyllandsgade. Vi har på en måde adopteret det, der var, da vi overtog stedet, så vi glæder os til at starte som “os” fra frisk, siger Areewan.

Restaurant ene forventer at være klar til at rykke ind i de nye rammer senest d. 1. september. I forbindelse med flytningen bliver der ikke lavet om på konceptet, men der vil komme tilføjelser til frokostmenuen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer