Restaurant COZY har besluttet at udvide deres rammer, således, at den ikoniske Restaurant Hannerup Skov genåbner. Det er kun få dage siden, at Fredericia AVISEN kunne fortælle, at Klaus Zoffmann-Jensen var retur i kokkefaget, som køkkenchef hos COZY – og nu får han mulighed for at få fat på gryderne, potterne, panderne og ovnen på Hannerup Skov igen.

Festmesse på Hannerup Skov. 30. september 2018. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.d
Klaus Zoffmann-Jensen, Hannerup Skov. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

“Søren og Tina Møller har forpagtet Hannerup Skov af Mogens Ussing. Det betyder, at vi COZY nu får en unik mulighed for at tilbyde hele pakken. Vi får en fed trekant i området, med Hannerup Skov i skoven, COZY ved Lystbådehaven og den gamle sejlklubs lokaler”, fortæller Klaus Zoffmann-Jensen.

Hvad betyder det for dig at komme tilbage dertil?

“Det betyder, at jeg kan fortsætte det arbejde, som jeg er sikker på vil bære frugt, og at der nu er en stabil økonomi bagved, gør mig glad. Jeg er meget taknemmelig. Det betyder også, at folk kan booke selskaber igen, og vi skal have genskabt tilliden til, at stedet kan køre, men det er jeg sikker på, at jeg med Sørens og Tinas hjælp får gjort,” fortæller Klaus.

Hvad er planerne?

“Først og fremmest, så kan vi nu klare mange spændende opgaver, og vi kan løse både de helt små selskaber, men også de store. Vi får mulighed for at give vores gæster en fantastisk oplevelse i vores dejlige by, tæt på Lillebælt, men også i selve skoven. Det er jeg naturligvis glad for – og jeg glæder til at klø på,” siger Klaus Zoffmann-Jensen.

For få måneder siden måtte du dreje nøglen og gå på juleferie med dit arbejdslivsprojekt nummer et, hvordan ser du det hele nu?

“Det er til at forstå. Det er en mærkelig følelse. Den skal lige lægge sig, men det er alligevel fedt. Det er fedt, at muligheden opstår, samt at Søren og Tina tror på mig. Det er virkelig stort. Jeg er stolt og glad over deres tillid til mig”, siger Klaus Zoffmann-Jensen.

Hvornår åbner I på Hannerup Skov?

“Det gør vi hurtigt muligt, men vi vil bruge de næste måneder på at blive helt klar og ikke mindst markedsfører os igen,” slutter en tilfreds køkkenchef.

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/75792?&q=bfca6cb8-b6ef-4f9b-a461-5fc0df3d33f7&p=ac59dc39-9c9a-4478-a92d-3e9c45981ec1&ts=1548747233&c=billetten&e=201801&rt=Safetynet&h=071f614d8fc8d0f6740d5bd5412f499a
Køb billet her