I nogen tid har Isabellas Restaurant & Steakhouse været lukket i Vendersgade, og det med god grund. Restauratøreren Ricki Roland Madsen har købt restauranten, som han åbner fredag under navnet La Melisa.

Fredericia AVISEN har tidligere skrevet om, at Isabellas var sat til salg, og pr. 1. maj overtog 39-årig Ricki Roland Madsen, der er fra Odense, restauranten.

Udover restauranten i Vendersgade driver han La Melisa, der har ligget i Odense i 17 år.

“Jeg har ikke haft den alle årene selv, men jeg har været med fra start og har 22 års erfaring fra restaurantionsbranchen,” siger Ricki Roland Madsen og kommer ind på livet som selvstændig:

“Det er hårdt, det er slet ikke så rosenrødt, som man drømmer om, men når man elsker det, så er det noget man virkelig elsker.”

Det lå imidlertid ikke i kortene, at Ricki skulle udvide med en restaurant nummer to.

“Det skete lidt tilfældigt. Jeg var på besøg i Fredericia og gik rundt og hyggede. Ved en tilfældighed kom jeg i snak med ham, som havde restauranten, og han sagde, at han ville sælge den. Så synes jeg, at lokalet var indbydende og faldt for det,” siger Ricki, der ser et stort potentiale i Fredericia:

“Fredericai er en dejlig by, som er lækker og der sker meget i byen mht. teatret, messer og sådanne ting. Der er gang i den.”

Foto: Patrick Viborg Andersen

Selvom Isabellas nu bliver itl La Melisa, så venter der dog ikke nogen revolution

“Konceptet kommer til at ligne lidt det, der var her i forvejen og det jeg har i Odense. Menukortet bliver vores egne opskrifter, men der er mange af de samme ting,” siger Ricki, der har et par ændringer i ærmet:

“Jeg vil dele restauranten op i tre. En til børn, en til unge og så en, hvor man er ude at hygge sig med at spise. Det gør jeg fordi, at lokalet er så stort og pladsen derfor er til det.”

Med tiden er det planen, at La Melisa vil ansætte fredericiansk personale, men til at starte med blive det Rickis folk fra Odense, som er at finde i restauranten.

“Til at starte med tager vi tre med fra Odense, hvor vi lige har fået nogle nye. Så skal vi lige have stedet her i gang og så ansætter vi nogle” siger Ricki Roland Madsen.

La Melisa åbner fredag klokken 11:30, hvor der i forbindelse med åbningen vil være mulighed for at købe to pizzaer for en pris, og det samme gør sig gældende med pasta.

Åbningstiderne i La Melisa bliver mandag – søndag fra klokken 11:30 og frem til klokken 22:00.

http://gardeniablomster.dk/
Annonce