Fredericia AVISEN besøger Sport24 i Danmarksgade, hvor Butikschef René Elbæk fremviser bademoden fra Hummel.

“Nu skal folk afsted på ferie sydover. Det der rykker rigtig meget hos de små størrelser, ja det er Hummel badetøjet. Hvis vi starter fra venstre, så er det UV-badedragten til de helt små, den findes i en smart blå farve med en UV-hat”, fortæller Rene Elbæk.

“Det er vigtigt for de små purke at få beskyttet sig mod UV-strålerne, så de ikke bliver solskoldet og får en dårlig oplevelse. Og så er det mega farligt med solens stråler, så derfor har denne solhat UV-beskyttelse til 50+, så den kan tåle noget sol”, fortsætter han.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Til pigerne er der er en smart bikini fra hummel, eller Lykke R. Til de smarte drenge, ja der er det der hitter rigtig meget den her underbuksekant, som egentlig ligger indbygget, så det ligner man har boxershorts indenunder”, forklarer Rene.

“Før i tiden var der jo et problem med, at de unge gutter tog boxershorts indenunder badeshortsene, og det var meget hygiejnisk. Derfor har man lavet den her kant, for på den måde undgår man den her problematik. Desuden er de jo super smarte med Hummel på bagdelen. Et par super fede badeshorts”, fortsætter han.

“En gimmick man ikke kan undgå at skulle have med på ferie, det er sådan en lille Waboba bold, der når man kaster den hen over vandet, så smutter den ligesom en sten. Det kan man få rigtig meget tid til at gå med i poolen når man er afsted, det er super sjovt”, slutter Rene Elbæk, Butikschef i Sport24 Fredericia.

https://www.ibc.dk/eud-business/