Den danske producer og tidligere X Factor-dommer Remee fortæller ærligt, hvordan paranoiaen og presset over konstant at være forfulgt af Se og Hørs journalister havde store konsekvenser for hans private og professionelle liv. Han og flere andre ofre for Se og Hør-skandalen står frem i det første afsnit discovery+ programmet ’Forbrydelser der rystede Danmark’, der har premiere 6. januar.

Jeg stopper i ’X Factor’ efter sæson 3, for der kan jeg ikke trække vejret længere. Jeg føler, at jeg ikke er herre over mit eget liv. Der er ikke noget liv. Der er kun, hvad de skriver om mit liv.

Sådan lyder de rystende ord fra Remee, der er et af flere ofre for Se og Hør-skandalen, som blev afsløret i 2014. Han står frem i den tredje sæson af discovery+-programmet ’Forbrydelser der rystede Danmark’, som får premiere 6. januar på streamingtjenesten.

Her opruller programmet medieskandalen, hvor journalist Ken B. Rasmussen afslørede, at han og ugebladet i flere år havde brugt den såkaldte ’tys-tysk-kildes’ ulovlige kreditkortoplysninger til at jagte sladder-historier. Således kunne ugebladets journalister forfølge de kendte over hele verden.

Det var ikke kun Remee, som var offer for forbrydelsen, der rystede Danmark i 2014. Også Line Baun Danielsen står frem i programmet og fortæller, hvordan hun ikke stolede på sine nærmeste, fordi hun på mystisk vis endte på forsiden af ugebladet af flere omgange.

Selv om vi lever i et lille land, bliver der stadig begået opsigtsvækkende forbrydelser, som fylder i mediebilledet. Se og Hør-skandalen er en af disse, hvor ingen kunnet forestille sig, hvilke dybt ulovlige metoder ugebladet tog i brug. Sæson tre af ’Forbrydelser der rystede Danmark’ giver danskerne et unikt indblik i nogle af de mest omtalte og spektakulære sager i nyere tid, siger programdirektør hos Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup.

Men Se og Hør-skandalen er selvfølgelig ikke den eneste forbrydelse, som programmet ser nærmere på.

Over otte afsnit får seerne et unikt indblik i de særdeles sensationelle sager, fortalt af de mennesker, der oplevede dem helt tæt på. De detaljerede fortællinger frembringer nye og ukendte sider af de sager, vi allesammen kender.

Denne sæson tager seerne gennem en række af Danmarks største og mest iøjnefaldende kriminalsager. Udover Se og Hør-skandalen ser ’Forbrydelser der rystede Danmark’ også nærmere på Stein Baggers store svindel og sagen om den pædofile præst.

Alle forbrydelserne i programrækken bliver vendt af centrale vidner, ofre, pårørende og politifolk, og nye sider af de ellers velkendte sager ser dagens lys, når nyt materiale og nye vidner kommer frem.

Du kan streame første afsnit af ’Forbrydelser der rystede Danmark’ 6. januar på discovery+.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer