Torsdag den 26. november åbner REMA 1000 endnu en butik. Denne gang på Vejlevej 259 i Kolding, hvor den erfarne REMA 1000 købmand Martin Olesen skal stå i spidsen for butikken.

Den sidste torsdag i november – den 26. – åbner dørene til den nye REMA 1000 butik på Vejlevej 259 i Kolding. Til at byde velkommen står købmand Martin Olesen, som har stor erfaring fra sine efterhånden mange år i discountkæden. Den 34-årige købmand har en lang karriere inden for dagligvarehandel bag sig, og kan til foråret fejre 10-års jubilæum i REMA 1000. De seneste knap fem år har Martin Olesen været købmand i REMA 1000 Billund og inden da har han bl.a. været souschef i to andre REMA 1000 butikker i henholdsvis Horsens og Bredballe ved Vejle. Sideløbende med sit arbejde som souschef i de to butikker uddannede Martin Olesen sig på REMA 1000s interne talentuddannelse.

For Martin Olesen er det en stor glæde at få lov til at åbne en helt ny butik og være med til at forme den i samarbejde med hele holdet af medarbejdere i butikken fra dag ét:

”Jeg ser rigtig meget frem til at åbne en helt ny, stor og virkelig flot REMA 1000 i Kolding. Det er noget helt specielt at få lov til at være med fra begyndelsen omkring åbningen af en butik, og derfor glæder både mine medarbejdere og jeg os helt vildt til at byde kunderne velkommen” siger Martin Olesen, som tidligere har arbejdet i Kolding og nu glæder sig til at vende tilbage til en dagligdag der.

REMA 1000 er en værdidrevet virksomhed med kunden i centrum, og for Martin Olesen og hele hans hold af medarbejdere er der også fokus på altid at give kunderne den bedst mulige service:

”For mig er det vigtigt, at det altid er en god oplevelse for kunderne at handle hos os, og derfor vil vi have særligt fokus på høj kundeservice og en god stemning i butikken. Samtidig er det også vigtigt for os altid at have friske varer på hylderne og sørge for, at kunderne ikke går forgæves efter varer fra for eksempel vores ugentlige avis,” siger Martin Olesen.

Privat bor Martin Olesen i Billund med sin kæreste Mette, som også arbejder i Kolding. Parret har sat deres hus til salg med henblik på at flytte tættere på den nye butik og deres familier.

REMA 1000 på Vejlevej 259 i Kolding åbner torsdag den 26. november kl. 8.00, og det bliver REMA 1000 nummer 356 i Danmark. Butikkens åbningstider bliver 7.00-21.00 alle ugens dage.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer