Pre Suffix, der er Fredericia-baseret, afholder d. 7. marts klokken 19:00, en releasekoncert på AMOK i Rosenkrantzgade i Aarhus.

Prefix Suffix er et en-persons noise/avant-garde/metalprojekt, hvis sange tager udgangspunkt i psykisk lidelse, anarki, spiritualitet og ødelæggelse. Der tages soniske inspirationer fra bl.a Swans, Burzum, The Residents og Merzbow. De har siden 2015 lavet støj i den danske og europæiske undergrund under andre navne, men har med sit nuværende navn skabt sin egen lyd, med blandinger af de forskellige ender af ekstrem-musik.

Med sit nye kassettebånd “Live in Studio: One Take in Spectacular Mono” forsøger Prefix Suffix at genskabe energien fra de kaotiske live-versioner af tidligere udgivede numre, ved at optage hele albummet i ét take uden klip i sit studie. 

Projektet er i sine grundsten antifascistisk og feministisk, og derfor er det besluttet at 100% af indtægterne bliver givet direkte til Foreningen for Støtte til Transkønnede Børn (FSTB).

FSTB giver rådgivning, netværk og arbejder politisk for at forbedre vilkårene og mulighederne for behandling til transkønnede børn og unge.

Udover det nye bånd i begrænset antal, vil der også sælges Prefix’ første album både på bånd og LP – oveni købet får man en downloadkode med til sjældent og hidtil uhørt materiale. 
Koncerten vil finde sted i AMOK – Rosenkrantzgade 1b, 8000 Århus, den 7. marts kl 19:00. Der vil også være billige øl og masser af support-bands TBA. Kom og varm op til kvindernes kampdag, ved at støtte et godt formål!

Prefix Suffix kan findes/høres på:

Facebook: https://www.facebook.com/PxSx666/

Instagram: https://www.instagram.com/pxsx666/

Bandcamp: https://fknfk.bandcamp.com/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1oYnHUdTftldiYb9GMBOEX

Facebook event: https://www.facebook.com/events/179295666814009/

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer