Rektor på HTX Lillebælt, Lars Hansen, har i sin tid ikke prøvet en lignende situation som coronavirussen. Han og skolen følger myndighedernes anbefalinger.

Omkring 200 går på HTX Lillebælt og hverken elever eller personale på skolen er i karantæne, men Lars Hansen er varsom.

“Vi gør hvad myndighederne anbefaler. Jeg så selv deres pressemøde tidligere i dag, og vi opfordrer til, at man har en god hygiejne og spritter sig af, hvis man har været i berøring med andre,” siger han til Fredericia AVISEN.

Rysensteen Gymnasium er lukket ned pga. at to elever er blevet smittet med den frygtede virus, og Lars Hansen er forberedt på, at det kan ske og har en plan klar.

“Det kan meget vel gå hen at blive aktuelt. Heldigvis er meget undervisning digital i dag i forhold til, at man kan læse tekster på computeren derhjemme og løse opgaver,” siger Lars Hansen.

HTX Lillebælt har pt. tre klasser på studietur, men de er ikke steder, hvor det frarådes.

“De er på Malta, i Lissabon og Edinburgh, så det er ikke noget problem, men vi holder øje med situationen og tager de forbehold, der skal tages,” forklarer Hansen.

Har du prøvet en lignende situation før som rektor?

“Nej, sidst man havde noget der mindede om det skolemæssigt var med lockouten i folkeskolen, men dengang gik det jo ikke ud over os,” slutter Lars Hansen.

I alt er der 113 personer, der er smittet af corona i Danmark og tallet forventes at stige. På verdensplan er over 116.000 blevet smittet af virussen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer