Kolding Billedskole er inde i en rivende udvikling. Allerede efter en uges annoncering melder Billedskolen udsolgt på alle familiekurserne, og skolen har samtidig optaget flere elever end tidligere år.

’Det er ikke kun familiekurserne, der bliver revet væk. Vi har det største antal elever i årevis – i alt 144 elever, der modtager billedkunstundervisning på en af de seks satellitter, vi har rundt omkring i Kolding Kommune’, siger leder af Nicolai Kultur, Mette Strømgaard Dalby, og fortsætter:

’Selv om både transportlogistik og skolereformens lange skoledage giver os udfordringer, så er det glædeligt, at vi kan fortsætte den positive udvikling i 2015’.

Billedskolen råder ikke over centrale lokaler, men har seks satellitter i Vamdrup, Vonsild, Lunderskov, Alminde-Viuf, Sdr. Bjert og Trappergården ved Trapholt.

Hyggelige timer med flere generationer

Det er tredje sæson, at Kolding Billedskole udbyder familiekurser, hvor forældre, bedsteforældre og børn kan opleve nogle hyggelige timer sammen omkring billedkunsten, og det har vist sig at være en succes med stor søgning. Familiekurserne tager typisk udgangspunkt i et tema eller en enkelt kunstners værker, og kursisterne er i trygge hænder hos Billedskolens professionelt uddannede kunstnere og designere, der er vant til at undervise store og små.

Om Kolding Billedskole

Kolding Billedskole er en kunst- og designskole for børn og unge, hvor de kan udvikle deres talent, lære forskellige teknikker, få lejlighed til at eksperimentere og derigennem arbejde sig hen i mod et individuelt udtryk. Billedskolen er en del af Nicolai Kultur.