Frivilligcenter Fredericia afholdt i år for 12. gang juleaften for socialt dårligt stillede borgere. Mere end 50 personer havde en fantastisk juleaften sammen, hvor frivillige værter gjorde deres til at eftermiddagen og aftenen blev hyggelig og at det sociale samvær kom i højsædet. I år var der blandt gæsterne langt flere kvinder end hidtil – nemlig omkr. 20

Om eftermiddagen blev der hygget og spillet spil. Om aftenen blev der spist julemiddag bestående at and og flæskesteg samt ris á la mande – med hele fem mandelgaver!  Derefter blev der sunget julesange og uddelt gaver. Kl. 22 sluttede arrangementet.

Fredericias borgere og butikker havde i rigt mål doneret gaver til de fremmødte. Ikke alene var der rekord i antal gæster, også antallet af gaver slog alle rekorder, idet der var doneret gaver, så gæsterne kunne få mere end en gave hver.

Mange borgere har ydet økonomisk støtte til arrangementet, f.eks. donerede en mand 2.000 kroner julearrangementet – det største beløb et enkelt mennesker hidtil har givet.

– Det er fantastisk at opleve, at byens borgere og butikker år efter år bakker op om at give dårligt stillede medborgere en god jul! Selv i en til tider fortravlet hverdag op til jul, viser det, at Fredericias indbyggere har overskud til at tænke på de medborgere, der har det svært!, udtaler formanden for Frivilligcenter Fredericia, Bo A. Lundgreen.