Den fredericianske forfatter Bodil Margrethe Bang Thomsen udgiver sammen med Bjarne Georg Hansen bogen “Rejsen til mit indre barn, der forventes at udkomme inden d. 6 september 2019.

Sammen har Bodil og Bjarne udviklet Bjarnes koncept med Rejsen til Mit Indre Barn. Bogen blev til, da Bodil henvendte sig til Bjarne, for at komme i kontakt med sit Indre Barn. De blev hurtigt enige om, at ”rejsen” skulle skrives ned, og at det blev til en bog, som nu også er deres kursusmateriale, samt et produkt, som de holder foredrag ud fra, havde ingen vist set komme.

“Vi er stolte og glade for bogen. Den har ført os sammen som samarbejdspartnere, og den giver os mulighed for at komme ind, hvor ingen af os før har været. Og ja, der er blevet grædt og grint. Det har været en fantastisk rejse, som virkelig har lært os, hvad det vil sige at komme i kontakt med sig selv.

Det at mærke sig selv, det at arbejde hen imod at være i total balance er så givende. Det at mærke sit eget treenighedshjul i bevægelse, det er rørende, det er skønt, det er vidunderligt. Ja, det kan være voldsomt, næsten ubærligt, fordi det er SÅ uvant. Nu at kunne se sig selv i spejlet og sige ordene: ”Jeg elsker mig selv, som den jeg er”.

“SAMTIDIG med, at jeg kan MÆRKE, at jeg mener det. Når jeg hører ordene, bliver jeg bevæget. Netop fordi det lyder godt, det føles dejligt, og jeg ser lyset i øjnene. Treenighedshjulet virker. Prøv det. Alle fortjener at elske sig selv. Først da vil du kunne elske et andet menneske betingelsesløst. Vi vil elske at få lov til at vise jer vores rigdom. Kom gerne til vores info-aftener, vores kurser eller send os en mail. Vi tager gerne en uforpligtende samtale.

https://www.facebook.com/menyfredericia/