Forside Erhverv Rejsegilde og reception i Kanalbyen for A. Enggaard

Rejsegilde og reception i Kanalbyen for A. Enggaard

DEL
Der var mødt mange op til dagens rejsegilde og 75 års jubilæum. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Der var i dag rejsegilde og reception i Kanalbyen, hvor entreprenørvirksomheden A. Enggaard fejrede sit 75 års jubilæum samtidig med rejsegilde for Punkthusene. 

Det var afdelingsleder for A. Enggaard i Fredericia Palle Priska, der bød velkommen med historiske referencer og nogle populære metaforiske betragtninger om VM i Fodbold.

Palle Priska fra A. Enggaard talte først.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

“VM i fodbold starter i morgen, og for at bruge en fodboldreference, så kræver det et godt sammenspil for at opnå et godt resultat”, sagde Palle Priska og roste de samarbejdspartnere, som virksomheden arbejder med, herunder blandt andet Fredericia Kommune, Kanalbyen, Realdania og håndværksmestrene,” sagde Palle Priska.

“Jeg er sikker på, at når dommeren fløjter kampen af, så vinder vi mesterskabet, og sikrer et godt slutprodukt, som alle kommende beboere og Ti Trin Ned kan glæde sig til at flytte ind i. Vi er på rette vej. Vi forventer ikke at skulle ud i forlænget spilletid,” sagde Palle Priska og roste håndværkere for deres gode og positive arbejde med det flotte projekt.

Klokken 12.19 blev udbragt et længe leve for byggeriet, hvorefter glasset blev knust mod betonet.

Jacob Bjerregaard talte videre i fodboldmetaforer.
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Borgmester Jacob Bjerregaard var næste taler:

“Da vi stod her for år tilbage, havde vi parkeret bussen foran målet. Vi spillede noget gammelt britisk fodbold, og håbede på et mål. Nu har vi fået en kreativ midtbane, spiller som Barcelona. Det handler om at vinde, men også om spille noget seværdigt fodbold. Det gør vi nu. Jeg har haft flere gode snakke med Asger Enggaard, hvor vi talt om kvaliteten af projektet. Det bygger I. Man må ikke bygge noget, der ikke holder i længden. Man får en god udsigt. Man kommer til at bo i centrum af byen, samtidig med, at de bor ved vandet. Befolkningsvæksten i Fredericia Kommune er den højeste i Trekantområdet. Det er en ny udvikling,” sagde Jacob Bjerregaard og fortsætter:

“Det er vi stolte over. Den udvikling kommer også via byggerier, tilbud og byens vækst. Borgere i Fredericia, som måske vil sælge parcelhuset, fordi de ikke vil gå i haven mere, får mulighed for at komme herned. Mange tager Fredericia til sig. Industrien kommer også. Vi får en vækst, der gør Fredericia spændende og dejlig. Med de tre første Punkthuse og Ti Trin Ned skaber vi rammen for at godt fundament for Kanalbyen. Det bliver et godt sammenspil, hvis vi bliver i fodboldmetaforen: Tæt på byen og Lillebælt. Det er unikt. Det går samtidig hurtigt. Det er jer håndværkere, som arbejder suverænt. Det er dejligt at se.”

https://danbolig.dk/butik/fredericia

 

DEL