Riis Rejser sender hvert år mange danskere på busrejser ud i den store verden, og denne sommer har Fredericia AVISEN sendt en reporter afsted på tur til Strasbourg med Riis Rejser.

En rejse på syv dage ventede forude for Fredericia AVISENs udsendte reporter, der på rejsens første dag satte sig i bussen fuld af forventningens glæde til den tur der venter.

Mille har flere gange tidligere været på tur med Riis Rejser, og alle gange har det været en glad Mille der er vendt retur til basen i Fredericia, med gode oplevelser bag sig.

På rejsens første to dage er der ikke meget at berette om, for det meste af tiden går med at køre bus – men her er det godt, at man kan nyde den flotte natur, de mange vindmøller og solceller der præger områderne langs de tyske motorveje – og ellers kan man altid tage sig en god lur.

Busturen bød på et smut gennem Hamborg, inden dagens tur sluttede i Kirchheim. Friske og veludhvilede skulle turen gå det sidste stykke mod Strasbourg, og lige omkring middag holdt bussen foran Hotel Ibis, der gjorde ekstra god figur i det dejlige vejr.

Foto: Mille Skovbølling

Efter indkvarteringen stod der byvandring på programmet, en tur på tre kilometer, så alle kan være med, uanset alder. Strasbourg viser sig ved første indtryk at være en meget flot, og historisk by, hvor der helt sikkert venter mange gode oplevelser.

Foto: Mille Skovbølling

Frokost skal der også til, der besøgte vi Restaurant Le Gruber, hvor vi fik serveret en skøn frokost i flotte omgivelser.

Med maven fuld stod der sejltur i Strasbourgs kanaler på programmet, men denne del af turen havde vi valgt fra, så i stedet slog vi os ned og nød en god kop kaffe, imens vi ventede på vores rejsefæller. Meget positive og smilende kom de tilbage, det havde været en god tur på kanalen.

Med det sluttede dagens program – og så stod der afslapning på programmet for Milles vedkommende.

http://www.detskerifredericia.dk/indhold/fyn-rundt-2019
Annonce.