Milles rejse til Alsace og storbyen Strasbourg er ved at nærme sig sin afslutning. Bussen har vendt snuden mod Danmark, men på hjemturen var der indlagt et lille twist.

Da klokken nærmede sig 08:00 holdt den ikoniske bus fra Riis Rejser klar foran hotellet i Strasbourg. Målet var sat: Danmark venter forude.

I Danmark, og især her i Sydjylland, er der mange der følger nøje med i storkereden med Tommy og Annika i Smedager, men i Alsace er der ikke behov for at TV-transmittere et storkepar – for de er over det hele. På markerne rundt i regionen ses ofte flere store flokke af storke, til stor fascination hos de rejsende med Riis Rejser.

Som skrevet var turen hjem ikke bare direkte i retning mod Danmark, for på hjemturen var der indlagt en frokost i den skønne by Rüdesheim, der ligger lige ved den mægtige Rhinen.

Der var sat god tid af til frokosten, så der var også lidt tid til at udforske den smukke by, der er kendetegnet ved mange flotte gader og steder, samt de mange butikker og restauranter.

Efter et veloverstået besøg i Rüdesheim var kursen sat mod det hotel, hvor gæsterne skulle overnatte inden den sidste tur hjem mod Danmark.

Busturen her foregik den første times tid i skøn natur, ved en vej ned langs Rhinen. En tur der har givet mange gode billeder på nethinden.

Bussens sidste stop for dagen var i Krefeld, en lille by lige nord for Düsseldorf. Hotellet var et dejligt hotel, med flotte værelser og god mad, til stor glæde for de rejsende.

Morgenmaden var 06:15, og 07:30 forlod bussen hotellet i Krefeld, og nu venter kun Danmark forude.

Der skal lyde en stor tak til Riis Rejser for en uforglemmelig tur, med utrolig mange gode oplevelser. Mille giver sine varmeste anbefalinger til Riis Rejser, og turen til Alsace.

http://www.detskerifredericia.dk/indhold/fyn-rundt-2019
Annonce.