Fredericia AVISEN elsker gaming og en nyudgivelse af et i forvejen populært westernspil sætter nye rekorder. Bliv lidt klogere på Red Dead Redemption 2.

Rockstar Games som står bag denne westernudgivelse som udover at have været længe ventet bland mange spil fans, så er den nu på alles læber. Rockstar Games står også bag de populære Grand Theft Auto udgivelser, måske bedre kendt som GTA. GTA serien er specielt kendt for sin sublime grafik og kæmpemæssige verdener som man frit kan bevæge sig i. Udover grafikken og mulighederne er realismen og dialogerne i top.

Red Dead Redemtion 2

“Man træder ind i en verden, der er så stor og så gennemtænkt, at man føler, at man er der selv. Rockstar har presset deres medarbejdere rimeligt meget, da det skulle laves færdig måtte der arbejdes i døgndrift uden overtidsbetaling. Hvis Rockstar får styr på unoderne kan vi rose dem uforbeholdent”, siger Jakob Stegelman i en video på Troldspejlets Facebook side. Det er store ord fra den spilleguruen Jakob Stegelman som også har meldt sig i koret der kalder Red Dead Redemption for verdens flotteste spil.

I en pressemeddelelse fra Rockstars marketingsafdeling skriver de, at spillet allerede har slået flere rekorder. Den første weekend hvor spillet udkom har det slået alle weekendrekorder kun overgået i tre dages salg af et af deres egen produkter Grand Theft Auto 5. Ligeledes har Red Dear Redemption slået rekorden for forudbestilte spil i Playstation Store, det har vist sig at være et længe ventende spil og måske et tegn på at folk vil have leveret spillet direkte hjemme i sofaen.

Spillet er blevet meget positivt modtaget, dog her flere udtrykt at det er et meget slowspil, da man har mange muligheder for at gå på opdagelse. Men kan man lide genren skulle det være årets spil. Onlinedelen er ikke klar endnu og spillet er ikke udkommet til PC, men begge dele kommer og det er nogle få kritik punkter.

Vi håber snart at kunne anmelde spillet på Fredericia AVISEN.

https://www.facebook.com/events/2068848499999534/

.