Pinsemandag skød Red Bull reklamefilm på ADPs arealer i Fredericia. Et team på over 40 mand stod for optagelserne, der vil få alle med bare en dråbe benzin i blodet til at dåne. Konstitueret CEO, Villads Kirkegaard-Jensen havde naturligvis valgt at møde op på denne helligdag i juni. 

“Det er en kæmpe oplevelse. Den går man ikke lige glip af. Alle medarbejdere har fået mulighed for at komme og se på, men naturligvis efter reglerne fra filmholdet,” sagde han til Fredericia AVISEN. 

Kommunikations- og marketingsmanager, Tina Grønholdt Hansen kunne også oplyse Fredericia AVISEN om, at det kom i stand for godt fire uger siden, da filmholdet stod på kontoret og spurgte om, de måtte skyde en reklamefilm på arealerne. Og hvad svarer man lige til det. Ja, naturligvis. 

Og nu til oplevelsen. Vi ankom kl.19.00 til en kort briefing. Og så blev vi eskorteret af to rare ADP-medarbejdere, der også var meget glade for dagens optagelser – store smil og wow-øjne. 

Vi skulle vente lidt, først skulle der skydes en række stilbilleder bag en green screen,(sådan en, hvor man efterfølgende kan gøre stort set alt med optagelserne og sætte bilen ind i alle mulige former for baggrunde), og så skulle den have friske dæk på – naturligvis skindende slicks, som vi kender dem fra hver anden søndag, når store stjerner kører om kap med danske Kevin Magnussen i motorsportens kongeklasse, Formel 1. 

Racerbanerne var skiftet ud med de industrielle rammer, omgivet af containere, kraner, skibe, måger og duften af havvand fra Lillebælt. 

Og så skete det – efter godt halvanden times ventetid kørte den 20-årige testkører, Dan Ticktum, ud på asfalten på en godt 300 meter kort bane, hvor en topfart på 230 km/t var blandt herlighederne, inden den dygtige testkører lavede vaskeægte donuts rundt om en container og rygende olietønder. Et episk syn. 

Foto: Red Bull

Jeg selv sad på hug bag en container, da avisens Toyota Aygo holdt forkert i første filmoptagelse, hvorfor den skulle køres længere væk. Herefter var der ingen vej tilbage til skibet, hvor de andre stod, grundet den store sikkerhed. Så jeg skulle opholde mig ved sine af dronefotograferne og hold nu k… hvor var det vildt. Lyden alene rystede ind gennem ribbene, så drengerøvs racerhjertet bankede forelsket løs. 

Og skal jeg dømme på de øvrige tilskuere denne aften i Fredericia, så havde de haft samme oplevelse. Klokken 22.00 var optagelserne slut og imens havde interessen fra fredericianerne skabt en kæmpe kø på vejene mod havnen.

Tak til ADP og Red Bull for at give os denne store oplevelse.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?