Når vælgerne skal stemme den 18. juni, kan de træffe to valg: Hvem der skal regere Danmark – og at gøre en forskel for nogle af de dårligst stillede børn. For Red Barnet samler traditionen tro ind på valgstederne, men over hele landet mangler organisationen indsamlere, som vil bruge et par timer med raslebøssen.

  • Den 18. juni samler vi ind til de børn, der har det allersværest. Det er børn, som slet ikke har et valg. Man vælger ikke at blive født ind i en familie med fattigdom, vold eller misbrug. Man vælger ikke at bo i et land, som rammes af jordskælv eller krig. Som indsamler tager man til gengæld et valg: At hjælpe de dårligst stillede børn, uanset hvor i verden, de befinder sig, siger Claes Amundsen, kommunikation- og fundraisingchef i Red Barnet.

Organisationen håber, at mange vil melde sig som indsamlere, så endnu børn kan få hjælp, men lige nu mangler der indsamlere over hele landet.

  • De indsamlede midler bruges til at redde, beskytte og styrke børn i Danmark og i resten af verden. Herhjemme er det f.eks. børn, der bliver mobbet, lever i en misbrugsramt familie eller af andre grunde har det særligt svært. Ude i verden er det børn, der bliver fanget i naturkatastrofer eller krige. Det er børn, som er så fattige, at al hjælp gør en enorm forskel. Red Barnet er hver dag med til at sikre, at børn får trygheden og livsglæden tilbage, fortsætter Claes Amundsen.

Alle kan samle ind til Red Barnet ved at stå på et valgsted i to timer. Valgstedet og det tidspunkt, man ønsker at samle ind på, vælger man selv. Tilmeld dig her

Man kan også melde sig som indsamlingsleder og hjælpe Red Barnet med at udlevere indsamlingsbøsser til indsamlere og sætte pengene i banken efterfølgende. Tilmeld dig her