For et par måneder siden kunne RealMæglerne fejre to års fødselsdag, så meget fejring det altså kan blive til med Coronavirus. Men det er tre glade indehavere, der ser tilbage på to år med fart på – men aldrig mere fart på, end at det er kunderne og kundetilfredsheden der er det vigtigste. Simon Nissen, Erik Vestergaard og Jakob Viborg Iversen er mændende bag den lokale ejendomsmægler. Med sig har de også Annemette Frost Hansen, der “er den flotteste af os alle sammen”, som det lød med et grin fra de tre herrer da billedet skulle tages.

Lige der på hjørnet af Danmarksgade og Købmagergade finder man RealMæglerne. Med sine lystavler i vinduet kan man næppe undgå at lægge mærke til dem. Med placeringen midt i Fredericia er der synlighed – og når man placerer sig i “Mæglerstrædet”, som Købmagergade til tider bliver kaldt, ja så er man også godt placeret i forhold til de mange mennesker der står i kø for at købe huse her i byen.

I anledningen af RealMæglernes fødselsdag her i Fredericia har jeg sat dem i stævne til en snak om alt fra hvordan det går, hvad fremtiden skal bringe, sponsorater af foreningslivet og i det hele taget den verden de er en del af, hvor især troværdighed betyder meget.

Jeg vil faktisk gerne starte med den del omkring troværdigheden, selvom det ikke helt var der vores samtale begyndte. For normalt beskæftiger jeg mig en del med politik – og der er jo ikke ret mange brancher der kan måle sig i troværdighed med dem, men det skulle da lige være ejendomsmæglere og brugtvognsforhandlere. Og ja, så har vi også vendt stillingen på hovedet. Men det er altså ikke tilfældet hvis man spørger de tre indehavere, for de lægger meget vægt på at være troværdige.

“Troværdighed betyder rigtig meget. Vi skal kunne se vores kunder i øjnene”, lyder det prompte fra Jakob da samtalen faldt på troværdighed. “Vi vil gerne slå på tilfredsheden. 9,9 ud af 10 er tilfredse. Det er meget vigtigt os os, for dem der får den gode oplevelse deler den med andre. Så vi skal være troværdige”, fortsætter han.

Fremhævet citat: “Vi behøver ikke være de største ejendomsmæglere i byen, vi skal bare være de bedste” (Erik Vestergaard, Indehaver af RealMæglerne Fredericia, Vejle og Jelling)

Troværdigheden har været det vigtigste lige fra starten, slår Simon fast. Netop starten her i Fredericia og de første to år var jo den egentlige årsag til dagens besøg – og det har været to gode år, hvor især kendskabet til den nye dreng i klassen har været en af hovedopgaverne. Men det kendskab kommer netop af det artiklen startede med: Troværdigheden. 

“De første to år har forhåbentlig bragt os dertil hvor borgerne i Fredericia er klar over, at vi findes og at vi er et godt bud på en stærk ejendomsmægler”, forklarer Erik, inden Simon supplerer “Jeg synes vi er kommet rigtig fint fra land. Vi har fået et godt fodfæste, det giver en god bund for os at stå på”.


“Det gode ved det her er, at vi er kommet så langt uden at gå på kompromis med service og kvaliteten af vores arbejde. Folk vælger os fordi man ved os ved hvad man får. Vi står for kvalitet og tryghed”, slår Jakob fast.

Trygheden i en bolighandel betyder meget, fortæller de tre indehavere stort set i kor. Men den tryghed kommer ikke af sig selv – og trygheden skal være i hele forløbet. Hos RealMæglerne arbejder man med ethvert salg som et tredelt forløb: Før, under og efter. “For et salg er ikke kun under processen”, fortæller Erik.

https://www.eucl.dk/
Annonce

“Det er hele vejen fra de indledende samtaler til værdiansættelsen og det arbejde der er efter et salg. Vi vil gerne tage vores kunder i hånden hele vejen, for de skal være trygge i alle dele af den her proces. Det er for os at se koden til glade kunder”, siger Jakob og fortsætter: “Vi er i en branche hvor det er afgørende livsbeslutninger. De fleste oplever jo kun denne proces 1-2 gange i livet. Det er en meget stor beslutning, så det er vigtigt at kunderne kan stole på os”.

De tre kommer fra en baggrund hos nogle af de større kæder, hvor der bare ikke er den samme frihed. “Vi har en enorm frihed her i forhold til hvad jeg har været vant til. Jeg skal ikke forsøge at sælge en marketingpakke med alt mulig landsdækkende markedsføring, kunderne får meget mere ud af at vi bruger deres markedsføring alt efter hvad der er for et hus der skal sælges. Oftest får man også mere for pengene ved at markedsføre sig lokalt. Sådan overordnet kan man jo sige, at her betaler man for den reelle værdi man får”, fortæller Simon.

Fremtidsplanerne for RealMæglerne i Fredericia er ikke at skulle overtage det landsdækkende marked. “Vi skal ikke nødvendigvis være størst, vi skal bare være bedst”, fortæller Erik. Men drømmen er da alligevel, at der skal vækstes. “Vi vil gerne være større og mere lokalt forankret. Jeg synes vi er kommet godt fra land, men vi vil gerne endnu mere”, fortæller Erik, inden Simon følger op “Men vi skal ikke vækste til et niveau hvor vi ikke kan overholde de værdier vi sammen er gået ind i det her med”.

“Vi har på blot to år skabt en flot vækst, som kun er de færreste virksomheder der ellers kan på så kort tid. Vi er på blot to år kommet så langt, at vi er dem der sælger 4. Flest boliger indenfor villasegmentet i Fredericia. Det er vi ret stolte af”, fortæller Simon.

Under Corona har der været en række forholdsregler, men det har ikke sat en stopper for hussalgene. Fredericia er en by med et forholdsvist lavt udbud af boliger, så hvis man skal købe, så er det med at være hurtig. Erik forklarer, at man i mange år har talt om et ‘Købers marked’, men fordi udbuddet i Fredericia er så lavt relativt til efterspørgslen, ja så er udviklingen på vej imod et ‘Sælgers marked’ i stedet.

Som nævnt indledningsvist er RealMæglerne Fredericia, Vejle og Jelling synlige i foreningslivet, hvor de flere steder har sponsorater. Har man eksempelvis set Fredericia Håndboldklubs ligahold spille, så kan man næsten ikke undgå at se det lange banner der pryder den ene af de to endetribuner.

“Vi gør faktisk en del ud af at støtte lokalt. Det er både FHK, men det er også rundt i Fredericias yderområder. Vi er jo hele Fredericias ejendomsmægler”, fortæller Simon, der bliver bakket op af Jakob: “Det er altafgørende for os at være lokale. Det giver også noget genkendelighed, at folk de ved hvem vi er”.

“Så håber vi jo også, at folk vil støtte os når vi støtter lokalt. For os at se er det jo at støtte lokalt – både når vi støtter eksempelvis håndboldklubben og når folk vælger os som deres ejendomsmægler”, siger Simon.

Vi nåede langt rundt i vores samtale, kaffekoppen var tom og jeg var blevet meget klogere på de tre herrer der er indehavere af RealMæglerne. Der er højt til loftet, plads til grin – men seriøsiteten er der når tiden er til det. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer