Fredericia AVISEN var til stede i Jyske Bank Boxen, da Danmark søndag sikrede sig VM-guldet. Vi har samlet en lang række reaktioner fra opgøret, som kan ses her.

En af de danse helte, der i særdeleshed i semifinalen og finalen spillede en stor rolle var stregspiller Anders Zachariassen, der blandt andet sagde følgende:

“Det er ubeskriveligt. Der var ikke nogle afd s, der havde regnet med at vinde med ni mål, men vi starter med at spille fint og i en vild kulisse kom vi godt fra start,” sagde Zachariassen.

Danmark har tabt flere VM-finaler, men det har ikke været noget tema i den danske lejr op til kampen.

“Vi har ikke snakket så meget om det, vi ville bare levere en god indsats, og det formåede vi,” fortalte Zachariassen.

Hans Lindberg var blevet skiftet ind i den danske trup, og efter triumfen snakkede Fredericia AVISEN med ham.

“Det er en dejlig følelse at have vundet, og vi spiller på et afsindigt højt niveau, også i semifinalen. Frankrig og Norge var ikke i nærheden af at vinde mod os,” sagde Lindberg, der glædede sig over at være med i den danske trup igen:

“Det er jeg stolt af og glad for. Det er klart, at det ikke blev den turnering, som jeg havde håbet p, men nogen gange spiller skader ind og andre har også fået alvorlige skader end mig.”

Hans Lindberg er blevet 37 år, og det kan have været hans sidste slutrunde, men det har han ikke taget stilling til endnu.

“Jeg ved ikke om det her var min sidste slutrunde,” fortalte Hans Lindberg.


En af de slagene nordmænd efter kampen var den tidligere TTH Holstebro-spiller, og nuværende Flensburg-spiller Torbjörn Bergerud.

“Det er ikke en god følelse at stå med nu, men danskerne spillede en fantastisk kamp, og det var fortjent, at de vandt,” sagde keeperen til Fredericia AVISEN.

Blev I skræmt af kulissen?

“Overhovedet ikke, men når danskerne spiller, som de gør, er det svært for os,” fortalte Bergerud og kom ind på, hvad Norge kunne have gjort bedre:

“Vi skulle have stået bedre i forsvaret og løbet flere kontraer, men danskerne løste det godt og det gjorde det svært for os.”

Hvor skuffet er du lige nu?

“Jeg er meget skuffet, men vi skal også være stolte over at stå med sølv. Det er en stærk præstation at stå med sølv,” slog nordmanden fast.

www.eventc.dk