Forside FHK Razdorov: Vi er blevet spillet bedre sammen

Razdorov: Vi er blevet spillet bedre sammen

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

FHK-træner Ana Razdorov fortæller, at Fredericia Håndboldklubs 1. divisionskvinder er kommet godt henover julepausen og er nu blevet spillet bedre sammen, og i aften går de efter de to point mod Hadsten, som de møder på udebane.

FHK gik til julepause med en sejr mod Roskilde, og det betød meget.

“Det betød meget for os, og vi har også fået trænet godt henover julen, hvor vi har fået spillet et par træningskampe. Vi er blevet spillet bedre samme, og som jeg tidligere har sagt, bliver vi bedre og bedre, som sæsonen skrider frem,” siger Ana Razdorov og fortsætter:

“Vi spillede ikke en særlig god kamp mod Hadsten på hjemmebane, men vi spiller vores chance deroppe. De har mistet to af deres bedste spiller i pausen, og det vil man nok kunne komme til at se på deres spil, og det skal vi udnytte.”

I løbet af sæsonen er FHK blevet ramt af flere alvorlige skader, men henover jul er der ikke kommet nye til.

“Dem vi har ude, er ude i lang tid, men vi har heldigvis ikke fået flere skader. Vi får Nadja Martinsen mere og mere med, efter hun er kommet tilbage og det vil give os noget mere bredde,” forklarer Ana Razdorov og fortsætter:

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Men det betyder ikke så meget for os, at vi har skader. Det betyder bare, at rollerne er mere klare for de spillere, som er tilbage og det kan også være en fordel.”

FHK kæmper for overlevelse i 1. division, hvor de pt. er på niendepladsen, og derfor går de ind til alle kampe i resten af sæsonen med samme indstilling.

“Vi går benhårdt efter sejren, ligemeget hvem vi møder. Der bliver ikke noget med at sige, at den kamp kan vi ikke vinde. Det er kun Horsens, som vi ser som meget svære at besejre. Vi vil selvfølgelig forsøge at vinde, men mod Hadsten og de andre hold går vi virkelig all-in, da alle point bliver vigtige i kampen om at undgå nedrykning,” lyder det fra Ana Razdorov.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce
DEL