Til november udgiver den populære popstjerne nyt album og lørdag den 6. februar giver han koncert i SPEKTRUM i DGI Huset i Vejle.

Spektakulært liveshow
Som liveartist er Rasmus Seebach kendt for hans spektakulære og kreative shows og for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang han går på scenen. Gå ikke glip af en af Danmarks største popstjerner, når han i giver koncert i SPEKTRUM i Vejle lørdag den 6. februar.

Nyt album ude til november
Efter to års intenst arbejde i studiet er Rasmus Seebach atter klar til at cementere sin position helt i front på den danske popscene, med albummet “Verden Ka’ Vente”, der udkommer 6. november. Til Gaffa fortæller han om albummet “der kommer helt klart nogle sange, som fungerer på klubberne. Men der kommer også nogle lidt tungere sange med nogle lidt mere alvorlige emner, som jeg synes, der skal være.”

Slår rekorder med “Uanset”
I september udkom første single fra det nye album, nemlig storhittet “Uanset”. Singlen slog rekord på Spotify Danmark som den mest streamede sang nogensinde på releasedagen og den røg direkte ind som nummer 1 på den officielle trackliste og airplay chart.

Rasmus Seebach, SPEKTRUM i DGI Huset Vejle, lørdag den 6. februar 2016 kl. 20.00

Arrangør
DGI Huset Vejle, Jelling Musikfestival og Vejle Musikteater