Fredericia AVISEN har sat den ene del af Gassner-parret bag Ti Trin Ned, Rainer, stævne i en sofa i den nye restaurant i Kanalbyen. Han fortæller om, hvilken lettelse det var i mandags, at restauranten modtog en Michelin-stjerne oven på flytningen til Kanalbyen.

“Det er både et kæmpe skulderklap og en lettelse over at komme tilbage med en stjerne fra Aarhus.”

Sådan indleder Rainer vores samtale og kommer ind på, hvordan Michelin-stjernen blev fejret:

“Vi fejrede det med bobler og pizza, som er en af vores favoritter.”

Men hvordan bliver man bedømt, når der skal uddeles stjerner? Det spørgsmål fik Rainer.

“Det er egentlig grundlæggende maden, der bliver bedømt og vurderes på , men det er jo klart, at man skaber en stemning og en atmosfære ved at komme ind i restauranten, som er pæn og dejlig at se på og akustikken er i orden.”

Ti Trin Ned er nu at finde i Kanalbyen, som har specielle muligheder med placeringen til vandet.

“Helt sikkert, det er fantastisk at se, hvad for en stemning man kan skabe med vejret og havet udenfor. Vi har haft nogle dage med storm og bølgerne gik højt og kom hen over molen. Det skaber en fantastisk atmosfære , når man sidder her indenfor og kigger ud fra de trygge rammer og hygger sig, men man kan se, at naturen kan være ret barsk,” forklarer Rainer, der er inspireret af naturen:

“Vi har blandt andet nogle snacks som er inspireret af en gåtur nede ved Østerstrand,” forklarer han

Så vi kommer til at se Lillebælt i jeres menu?

“Ja, det er Lillebælt, det er Himmerigskov, Hannerup skov, det er hele vores område og terræn. Det er det, vi tager med på tallerkenen på Ti Trin Ned,” udtaler Rainer Gassner.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.