Det var en stor aften for Ti Trin Ned, da det lykkedes at hente en Michelinstjerne hjem til Fredericia. Det er fjerde gang i træk, at den fredericianske gourmetrestaurant henter en Michelin-stjerne. Under aftenens stjerneregn i Norge blev det også slået fast, hvor svært det er at beholde sin Michelinstatus. 

Efter showet i Olavs Hallens Koncertsal var der inviteret til cocktail- og dinnerparty på Hotel Britannia. Fredericia AVISEN fulgte med og talte med Ti Trin Ned.

“Det betyder meget for os. Det er et kæmpe stort skulderklap at få stjernen igen, vi har holdt niveauet, og måske bevæget os et skridt fremad,” sagde Rainer Gassner.

“Det har været en god dag. Vi er glade. Det er sjovt og godt netværk at møde de mange rutinerede mennesker. Det var første gang, at jeg var med i sådan en sal. Det var emotionelt at se, hvad det gjorde ved folk at få en stjerne,” supplerede sommelier hos Ti Trin Ned Jonathan Gouveia.

“Det er skønt for teamet hos Ti Trin Ned. Man får gåsehud år efter år. Det er godt for byen Fredericia. Det er den vildeste pris. Det er lidt ubeskriveligt. Man mærker glæden, men bliver også overrumplet. Det er stort. Det er som at få et barn. Jeg kan tydeligt huske, at jeg intet vidste, da vi fik den første stjerne. Et øjeblik inden det skulle ske, kom der en englænder og gav mig jakken på, hvorefter han skubbede mig ud på scenen med ordene; det er nu det går i opfyldelse. Jeg får stadig gåsehud af det – ja, bare af at fortælle det igen.”

Hvordan skal det fejres i dag?

“Jeg tænker, at der bliver plads til en Gin/Tonic,” slutter Rainer Gassner med et stort smil.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer