Fredericia AVISEN får en kraftig anbefaling om torsdagens koncert i Tøjhuset, selvom bandet var booket før Sune Rasmussen blev leder på Tøjhuset, så har han selv set bandet før og siger der er noget at komme efter specielt, hvis man elsker Tom Waits.

Tom Waits er en klassisk singer-songwriter med et hav af udgivelser bag sig, det ville måske være noget at et scoop, hvis det var Waits selv, der mødte op i Tøjhuset.

Men ifølge Sune Rasmussen, så er der noget at komme efter, når Raindogs Celebrating Tom Waits spiller på torsdag.

Sune Rasmussen
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Jeg har set Raindogs før, de er meget nærværende og kan man lide Tom Waits, så er det et must at se dem. Det er ikke bare min anbefaling, de har flere hundrede koncerter, med en stor del udsolgt i Norden”, siger Sune.

“Raindogs celebrating Tom Waits holdt en pause fra 2009 til 2013 og spillede efterfølgende syv udsolgte koncerter i Danmark”, siger Sune som en stærk anbefaling.

Raindogs opstod i 2003 og har siden da begejstret Tom Waits fans i Danmark og Norge ved mere en 100 koncerter. Bandet har spillet på alt fra små bodegaer til store festivaler og har derigennem udviklet et udtryk og en bandlyd der, samtidig med at være tro mod Tom Waits særegne univers, giver et personligt bud på, hvordan den store troubadurs musik kan lyde. Raindogs spiller et bredt udpluk af Waits’ karriere, fra den country- og jazzinspirerede start med ”Closing Time” og ”Heart of Saturday Night” over den Caribiske piratmytologi, som han skabte med ”Raindogs” pladen, op til det stilmæssigt udefinérbare men højst personlige udtryk der findes på de seneste plader ”Real Gone” og ”Orphans”. Ole Johnny Stenslands dommedagsrøst lader intet tilbage af ønske i forhold til originalen og orkestrets upolerede og energiske spil skaber indtrykket af et ethjulet lokomotiv med kurs mod helvede.

Line-up: Ole Johnny Stensland – guitar/vokal, Ask Nørholm – guitar/vokal,
Tormod Holm – saxofoner/percussion/vokal, Ole Jonas Storli – klaver/orgel,
Erik Olevik – bas, Håkon Berre – trommer/percussion

Raindogs celebrating Tom Waits spiller torsdag den 13 september, dørene åbnes klokken 19.00 og koncerten starter klokken 20.00.

Køb biletter her

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det