Shell Raffinaderiet lukker fra den 19. marts 2020 nogle af anlæggene i processen ned på grund af planlagt rense- og vedligeholdelsesarbejde.

Dette betyder, at de øvrige anlæg på raffinaderiet vil køre med nedsat kapacitet. Der vil derfor forekomme mere flaring i perioder, som vil kunne ses som en større flamme fra flammetårnet, og der vil også kunne ses mere røg fra raffinaderiets skorstene end normalt.

Potentielt vil der kunne opstå lugt. Raffinaderiet vil dog driftsmæssig forsøge at imødegå lugt ved at omlægge produktionsprocedurer, mens rense- og vedligeholdelsesarbejdet står på.

Vedligeholdelsesarbejdet betyder også, at der dagligt vil være flere eksterne leverandører, som gæster raffinaderiet. Faktisk vil der være tale om ca. 150 håndværkere og specialister, som vil hjælpe til med de forskellige arbejdsopgaver.

Det planlagte rense- og vedligeholdeldesarbejde forventes gennemført trods de verserende problemtikker omkring corona. Der vil blive taget tiltag i forhold til dette for at sikre alle håndværkere, specialister og faste Shell-medarbejdere så vidt muligt i denne sammenhæng.

Raffinaderiet beskæftiger ca. 240 faste medarbejdere, men har for nuværende sendt alle, der kan arbejde hjemme fra, på hjemmearbejde.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer