Der er ved at tegne sig et billede af 1. division, hvor fire hold er ved at slå et hul. Et af de fire hold er FC Fredericia, der lørdag klokken 13.00 løber på banen mod bundholdet Skive og kan skabe yderligere afstand til den sidste 2/3 af 1. division.

https://www.vinmedmere.dk/

December nærmer sig, og det plejer at være anledning til at 1. division fløjtes af for kalenderåret, men det er ikke tilfældet i år pga. de særlige omstændigheder. Der resterer fire kampe for FC Fredericia startende med sidstepladsen fra Skive tidligt lørdag eftermiddag.

»Det snyder indholdsmæssigt, da de har præsteret fint. De har haft tætte kampe og spillet nogle uafgjort. De har budt op til dans og gjort det samme ved os i anden halvleg for en måneds tid siden, specielt i den sidste halve time. Når man ikke selv er koncenteret og sætter dagsordenen er det et hold, der sagtens kan spille med,« siger FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, der ser en fordel i, at møde Skive allerede en måneds tid efter sæsonens første møde:

»Det er fint. Sådan er det , og det kan jeg godt lide i stedet for at vende turneringen om. Det er et mere friskt udtryk man har af modstanderen så. Nogen af tingene er genkendelige, skaderne er nogen af de samme ,så indtrykket fra sidst har vi kunnet bruge igen, og forhåbentligt på den gode måde,« siger Michael Hansen.

FC Fredericia spillede senest en blandet kamp mod Kolding, men der er momenter fra begge halvlege, der kan bruges.

»Specielt første halvleg, men også anden halvleg. Det er to forskellige halvlege. Vi dominerer i første halvleg , hvor vi næsten ikke skaber chancer i anden halvleg. Så hvad er det lige vi skal gøre for at få en hel kamp, hvor vi dominerer på det vi gerne vil,  men Skive kommer også til at få deres momenter. Vi skal se hvad vi skal gøre, når vi ikke har momentum, blandt andet med boldomgang og gennembrudskraft,« siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia ligger lunt i svinget på tredjepladsen, hvor der er syv point ned til HB Køge på syvendepladsen, men der tegner sig også et billede af, at Viborg, Silkeborg, Esbjerg og netop FC Fredericia har skilt sig ud i toppen.

»Det er ikke knækket mere end hvis vi ikke præsterer i de sidste fire kampe, at vi ryger ned i næste gruppe. Jeg kigger ikke så meget på de grupperinger, fordi vi så mod Skive sidst og senest mod kKolding, at selvom de (Skive, red.) ligger sidst, så kan de byde os op til dans. Jeg kigger på tabellen, men kigger mere på afstanden til syvendepladsen eller om vi er i gruppe 1 eller 2 i den øverste del af tabellen,« forklarer Michael Hansen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer