Hos CH Byg har man udnyttet den regnfulde vinter, der har budt på timevis af udfordringer i det daglig tømrerarbejde, men virksomheden har grebet dråberne positivt an.

Det er lidt over en måned siden, at vi besøgte CH Byg på Agnetevej i Fredericia. Her var den fredericianske virksomhed ved at forskønne en af sine ejendomme. Nyt tag, nyt plankeværk, ny carport, nye fliser og meget andet.

Agnetevej, som CH Byg har sat i stand (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen/Fredericia AVISEN)

Resultatet er til at se, da vi ankommer til adressen, hvor tømrermester Carsten Haupt byder velkommen. Rækkehuset fremstår totalrenoveret med en række elegante løsninger, der giver mulighed for den nye ejer til at nyde livet tæt ved Lillebælt og centrum.

“Det har været et spændende arbejde, men det er faktisk vigtigere for mig at sige, at når man laver sådan noget her, så har man mulighed for at bibeholde sine medarbejdere i en periode, hvor man tidligere sendte mange hjem i vinterperioden. Det er fantastisk at have noget ekstra at beskæftige sig med. På den måde er det godt, at man har mulighed for at støtte op om sine medarbejdere og deres familier. Endeligt er det sjovt og spændende at lave noget for en selv, det er interessant for en nørd som mig,” siger Carsten Haupt.

Nu har rækkehuset fået en ny stor og moderne carport. (Foto: Fredericia AVISEN)

Det har været en meget våd opgave, der har været så meget regn, at naboerne har spurgt meget ind undervejs.

“Det er ingen tvivl om, at det har regnet meget i 2020, derfor har naboer også spurgt til, hvordan vi dog har klaret dette. Men som jeg sagde sidst, da I besøgte os, så arbejder vi i næsten alt slags vejr,” fortæller Haupt.

ch byg
Tømrermester Carsten Haupt er meget tilfreds med resultatet og glæder sig til at vise huset frem. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Og hvis du skal sige lidt om resultatet?

“Vi er virkelig godt tilfreds. Huset fremstår helt nyt. Vi har også omfuget huset, lagt nye fliser, bygget en moderne carport, et plankeværk, der flugter grunden, derudover har soklen fået en tur, ligesom vi har bygget et redskabsrum, og med prikken over i’et – det nye tag, så er det indflytningsklart rækkehus på 109 m2 + kælder, samt en god have, der giver mulighed for at nyde roen og livet,” slutter Carsten Haupt.

Han har lige nu huset til salg for 1,65 million. Er du interesseret, så kontakt CH Byg på 40161671

Læs også

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer