Kærlighed på tværs af landet er ikke nogen sjældenhed, og afstanden kan føles meget lang. At mødes på midten kan gøre afstanden til kærligheden kortere. Det vil Q8 hjælpe med.

Derfor lancerer Q8 et nyt initiativ, som skal hjælpe danskere i langdistanceforhold til at møde hinanden på en servicestation på halvvejen.

“Vi har altid forsøgt at være den hjælpende hånd til bilister. Både ved at tilbyde service til bilen og kvalitetsmad på farten, men nu også ved at forsøge at gøre rejsen lettere og afstanden kortere mellem mennesker, som ikke har mulighed for at se hinanden så ofte,” siger kommunikationschef Jytte Wolff-Sneedorff.

Vinderne bliver budt på nyt pølsesortiment

Konceptet inkluderer ikke kun parforhold, men også venner, som ikke har set hinanden i lang tid eller børn og forældre, som savner hinanden i hverdagen. Forholdet mellem dem er helt op til ansøgerne, som skal sende en motiveret ansøgning til Q8 mellem den 12. og 20. marts via følgende link: www.q8.dk/1000kmafkaerlighed

Kampagnen er en del af Q8’s løbende kvalitetsudvikling, og den er samtidig startskuddet til, at danskerne fra 1. marts hos Q8 kan afprøve et nyt pølsesortiment med højere kødindhold.

”Mange benytter Q8 som et stop på vejen, imens de er på farten og bliver sultne. Ofte er hotdoggen favoritten, og derfor har vi sørget for endnu mere kvalitet og et højere kødindhold i vores nye pølsesortiment, som blev lanceret 1. marts. Dem vil de heldige vindere få lov til at prøve under et romantisk og hyggeligt møde på én af vores servicestationer samtidig med, at de får et serviceeftersyn på bilen, betalt rejsen og møder hinanden igen,” siger Jytte Wolff-Sneedorff.