Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens døgnrapport, og han kunne fortælle, at der har været indbrud på Toldbodsvej. Indbruddet er anmeldt onsdag klokken 11:46, og der er kastet en sten igennem hoveddøren, og man er formentlig gået ud af terrassedøren efterfølgende. Det er uvist hvad der er stjålet.

På Gl. Ribevej har der været indbrud i en villa mellem onsdag klokken 10:30 – 12:35. Man har brudt garagen op ved at klippe en hængelåst over, og man er kommet ind i huset ved at afliste et køkkenvindue. Det er ikke oplyst, hvad der er stjålet.

Mellem tirsdag klokken 14:00 – 18:00 har der været indbrud i en lejlighed på Søndermarksvej. Man er kommet ind på ukendt vis og har stjålet en pung med et kontantbeløb.

Onsdag klokken 15:25 blev en 17-årig mand, der ikke er fra lokalområdet, standset på knallert i Jernbanegade ved Fredericia Banegård. Han sigtet for at have kørt påvirket af euforiserende stoffer.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer