Forside Kultur Proud Lions til Dutch Open

Proud Lions til Dutch Open

DEL
Marcus Knudsen og Cecilie Frank

I weekenden var Proud Lions – Team Fredericia Taekwondo igen repræsenteret ved et stævne. Denne gang Dutch Open 2019

Dette er et G- stævne, og her er de aller bedste kæmpere tilstede. Denne gang var der to kæmpere og en træner afsted.

For alle tre, var det første gang til et G-stævne og det gik helt fantastisk for vores klub. Til dette stævne var træneren Marck mere nervøs end kæmperne, men alle tre var klar.

Marcus Knudsen var den første på banen og vandt første kamp på point gap (20 points forskel). Dernæst skulle Cecilie Frank på banen, hun var mere nervøs, men har også kun kæmpet i snart et år, men vandt en meget tæt kamp, på golden point.

Marcus mødte i semifinalen en engelske landholdskæmper og de fulgtes ad alle tre runder og røg i golden point, hvor Marcus trak det længste strå.

Cecilie skulle nu kæmpe semifinale, her løb hun ind i et bjerg af en franskmand. Rutinen og erfaringen fra franskmanden, gjorde at Cecilie tabte semifinalen. Hun kommer hjem med en velfortjent bronze medalje.

Marcus skulle nu kæmpe finale og mærkede virkelig nervøsiteten, men han var klar. Han mødte en hollandsk landsholdkæmper og han

Fik hurtigt et overtag og kom på 9-0 over Marcus. Der kom ro på Marcus og med 2 sek. Tilbage var Marcus kun bagud 8-9 og her satsede han.

Han tabte desværre 8-11 i finalen, men får en meget flot sølv medalje med hjem.

Dette var som sagt første G-stævne for kæmperne og for træneren, men også for klubben.

I næste weekend skal børnekæmperen Lukas Gabriel Hansen til Skellefteå i Sverige til en lille turnering, og i den sidste weekend i  marts drager Agnete Jensen, Cecilie Frank og Marcus Knudsen afsted til G-stævnet German Open i Hamborg, denne gang med coach Mike.

https://v2.billettend.dk/index/eventdetails/eventno/75792
Køb billet her
DEL