FC Fredericia har igen Elias Olafsson og Agon Mucolli med, når de i dag møder Esbjerg. Til gengæld må de se bort fra Raphael Onyedika, der afsoner den første karantænedag.

Efter knap en uges kamppause skal FC Fredericia på den igen. Esbjerg er modstanderen tidligt lørdag eftermiddag på Blue Water Arena i Esbjerg.

»Der venter en superspændende kamp. Vi glæder os til at komme til Esbjerg og vise os frem mod et super setup. Vi skal som i andre kampe gøre vores ypperste for at gribe initiativet. Hvert hold kommer til at få deres perioder og dem der er skarpest vinder,« siger Michael Hansen, der i den kommende tid render ind i topholdene Esbjerg og Viborg:

»Det er kun tre point vi spiller om, som mod Skive ,selvom de er i den nederste del af tabellen, men alle kampe har stor betydning. Hvis man skal være i rækken, så skal man lave overraskelsen engang imellem og være dygtige mod alle hold.«

https://www.vinmedmere.dk/

Hvordan har det været kun at have en kamp i den her uge?

»Det har været godt. Vi har brugt den på at lære lidt, opsumere nogen ting og få noget friskhed ind. Der har været individuelfokus og så har vi set på om nogen trængte til mere pause end andre,« siger Michael Hansen.

Til kampen mod Esbjerg har FC Fredericia igen Elias Olafsson til rådighed, og det giver Michael Hansen et luksusproblem på målmandsposten, da Alexander Nybo har storspillet i de tre kampe, hvor Olafsson var ude.

»Man er først og fremmest glad for at have to gode keepere, der fortjener at stå og så træffer man et valg. Så gælder det om at komme videre derfra. Heldigvis skal jeg træffe et valg blandt to holdet er fuldt trygge ved,« siger Hansen, der til gengæld kan notere sig, at midtbanedynamoen Raphael Onyedika afsoner karantæne:

»Det er sådan, at vi kigger hvem vi ellers har og glemmer ham. Vi kigger på hvad vi har og hvem vi kan bruge. Motormæssigt har vi andre, der kan bruges, og når nogen går ud, så popper der noget andet op,« forklarer han.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Tilbage fra karantæne er Agon Mucolli, og det giver FC Fredericia en ny dimension i spillet.

»Vi har fået mange point i den seneste tid, men han er afgørede i  den sidste tredje del af spillet. Han var dygtig i de første seks kampe og efter en måned uden kampe skal han finde en rytme igen. Han er med til at lave det overraskende spil for vores hold,« siger Michael Hansen.

Der er kampstart mellem Esbjerg og FC Fredericia klokken 13:00. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer